Deutsche Lufthansa Aktıengesellschheft Türkiye Şubesi

Lufthansa Türkiye - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul

9 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Cad. 191 Apa Giz Plaza K.9 34394 Levent, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 354-8888 ara

Hakkında

Lufthansa Türkiye - Genel Müdürlük:

Deutsche Lufthansa Aktıengesellschheft Türkiye Şubesi

Memleket dahilinde ve haricinde hava münakalatı ile hava seyrüseferi ve inkişafı ile ilgili her türlü işlerin ve tesislerin yürütülmesi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 70488 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Aralık 1958 tarihinde kuruldu. Lufthansa Türkiye - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan havayolu. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.lufthansa.com

Lufthansa Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • havayolu
  • hava yolları
  • şirket
  • firma
  • genel müdürlük
  • havayolu
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Lufthansa Türki̇ye - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Yarım saati aşkın bir süre telefonda bekletilmek hiçde saygın değil.


Frankfurt havaalanı üzerinden amerikaya uçuşum var. Acaba transit geçiş için vize almam gerekli mi? Amerika ve Britanya vizelerim var fakat geçerli schengen vizem yok! Saygılarımla.


Merhaba Sayın Lufthansa Yetkilileri,
6 Ocak 2014 tarihinde 1780 sayılı saat 14:45 uçağı ile Münih' ten Izmir'e geldim. Uçağa, saat 14:20 de H 26 no'lu kapıdan alındık. Ve elimizde el çantaları ile iki kat merdiven indirildik. Teknolojisi ile övünen Almanya'nın Lufthansa yolcularını yürüyen merdiven yerine eski merdivenlerden indirmesi bir yana, yaşlı veya çocuklu insanların ellerinde el valizleri ile bu sıkıntıya sokulmaları bende rasizmin gündemde olduğu şu günlerde Lufthansa'nın Türk yolculara bakışı ile ilgili soru işareti bıraktı.Konuya ivedilikle çözüm bulmanızı rica ediyor, saygılar sunuyorum.


29.10.2014 günü rechnungs-korrektur nr. 220-8202430807-2 işime düzenlenen geri iade tutarı vermiş olduğum hesabıma iade edilmedi.ilgili birimin bana en kisa zamanda dönmesini talep etmekteyim.


Rezervasyon kodu: 68KCLB . Bilet No: 220-2350855095-96. Bu bilet için 2.642,32 TL ödedim.
Bu ödemeye ait faturanın aslının (veya onaylı kopyasının) adresime gönderilmesini istiyorum.
Tuğran Külahoğlu
İzmir Yolu Alaaddinbey Mevkii
ME-SE Ticaret Merkezi, 624. sok. No: 26/D8
Nilüfer/Bursa


Merhaba 8 Kasım tarihinde İstanbuldan Frankfurt aktarmalı Chicago uçuşu gerçekleştirdim. Miles & Smiles (TK) kartımı check in esnasında vermeme rağmen uçuşum işlenmemiş. Uçuşumun mil kartıma işlenmesi için ne yapmalıyım ?


günaydın...19 ekim 2014 LH 1770 8,35 teki münich - istanbul ,,uçuşum da verilen kahvaltı menüsü herkese uygun değil...yumurta allerjik bir gıda...
Almanyanın her nekadar kahvaltı kültürü türklere uymasa da ,,en azından krem peynir reçel verilebilir di...hoş olmayan yumurta tabağınızı beğenmediğimi üzülerek iletmek istedim....teşekkürler.


Lufthansa ile geçen sene ekim ayında 4 kişi aktarmalı Bilbao'ya ,bu ekimde 6 kişi Nice'e uçtuk.Havayolunu kullandığımızda doğal olarak Frankfurt ya da Münich'ten aktarma yaptık.Biletleri hep ben satın aldım,Thy yerine havayolunuzu tercih ettim fakat ne yazık ki Alman görevliler kapılarda bizi üzdüler,aşağılayıcı bir tavır takınıyorlar,herkes rahat rahat geçerken Türk olduğumuz için herhalde uzun süre tutup şaşırtıcı sorular soruyorlar.'Sigara var mı?' sorusuna ben;'evet çantamda bir paket var' diye cevap verdim!Sanki kaçakçıyız! Bizler 55-60 yaş grubunda meslek sahibi insanlarız(Ben Avukatım).Dün akşam Munich'ten İstanbul'a uçmak için aktarma yaparken neredeyse geç kalacaktık,artık eve dönüyoruz ülkeden çıkıyoruz yine bitmek bilmeyen sorular! Ayrımcılık hiç insani değildir;
Havayolunuzu bu sebeple kullanmaktan vazgeçeceğiz sanırım çünkü direk uçuşlarla gittiğimiz hiçbir Avrupa ülkesinde böyle muamele görmüyoruzSaygılarımla


Almanya daki kuzenim İstanbul Lufthansa da çalışmak için iş başvurusunda bulunacak. bu sebepten dolayı e-mail adresinizi alabilirmiyim.