Logos Denizcilik Mühendislik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi

Logos Denizcilik Mühendislik

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Rauf Orbay Cad. No: 21 Daire: 2 Evliya Çelebi Mh. Tuzla, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 446-6950 ara

Hakkında

Logos Denizcilik Mühendislik:

Logos Denizcilik Mühendislik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi

30. 11. 07 (Rev. 2)-Yat inşa ve tamir bakım faaliyetleri 30. 11. 07 (Rev. 2)-Gemiler ve yüzer yapılar için iç bölmelerin imalatı 30. 12. 04 (Rev. 2)-Eğlence ve sportif amaçlı motorlu/motorsuz yelkenlilerin, motorlu tekne ve yatların, sandalların, kayıkların, kanoların, eğlence amaçlı hover kraftların ve benzer araçların 71. 11. 01 (Rev. 2)-İnşaat tasarımı ve teknik resim 71. 11. 01 (Rev. 2)-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri Her türlü deniz araçlarının yapım donatım restorasyon ve onarım hizmetlerinin mühendislik ve mimari tasarım ve 71. 12. 10 (Rev. 2)-Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) projelerini çizmek, çizdirmek bu projelerin gerektirdiği iç düzenlemeler dekorasyon işlerini yapmak yaptırmak, bu konularda çalışan kişi ve kuruluşlarla gerekli işbirliği ve ortaklıklar kurmak. Deniz araçları imal, inşaa etmek, her türlü yedek parça imalatı ve tamiratı yapmak. Amaç ve konusu ile ilgili her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, gerektiğinde satın almak ve satmak, ipotek etmek, başkalarına ait menkul ve gayri menkul mallar üzerine, yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle lisans, patent, ihtiraberatların alameti, ferika, marka, fikir ve benzeri hakları satın almak, kullanmak, kullandırmak gayri menkuller üzerine her türlü hakları tesis ettirmek, iktisap devir ve ferağ etmek, ihalelere katılmak, teklifler vermek, taahhütlerde bulunmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 547574 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Logos Denizcilik Mühendislik, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan deniz araçları ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Logos Deni̇zci̇li̇k Mühendi̇sli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz araçları ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Logos Deni̇zci̇li̇k Mühendi̇sli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.