Limaş Liman İşletmeciliği Anonim Şirketi

Limaş Liman İşletmeciliği Merkez Ofis

Üsküdar, İstanbul
Limaş Liman İşletmeciliği Merkez Ofis

6 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Altunizade, Kısıklı Cd. No:13, 34662 Üsküdar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 554-3282 ara

Hakkında

Limaş Liman İşletmeciliği Merkez Ofis:

Limaş Liman İşletmeciliği Anonim Şirketi


Her türlü liman işletmeciliği. Liman kuruluşları ve hizmetleri ile ilgili her türlü tesisi inşa etmek, kurmak, işletmek. Her türlü taşınmaz mallara ve her türlü taşıt araçlarına (gemi, uçak, helikopter dahil) tasarruf etmek, sahip olmak, almak satmak, kiralamak ve işletmek. Amaç ve konusuna uygun her türlü ithalat, ihracat, gümrükleme, nakliye ve transit işlemleri Her türlü taşınmaz mallara ve her türlü taşıt araçlarına (gemi, uçak, helikopter dahil) tasarruf etmek sahip olmak almak satmak kiralamak ve işletmek. Konusuyla ilgili her türlü anlaşmalar sözleşmeler yapmak menkul ve gayrimenkul malları ve alameti farika marka patent lisans now-how gibi hakları iktisap etmek satın almak satmak kiralamak kiraya vermek işletmek doğrudan doğruya veya üçüncü kişilere kefaleten ipotek vesair aynı hakları tesis etmek terkin etmek kefil ve müteselsil borçlu olmak ve her türlü tasarrufta bulunmak ve 14. 8. 1996 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 285181 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Mart 1992 tarihinde kuruldu. Limaş Liman İşletmeciliği Merkez Ofis, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan liman İşletmesi Şirketi. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.limas.com.tr

Li̇maş Li̇man İşletmeci̇li̇ği̇ Merkez Ofi̇s'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Liman İşletmesi Şirketi
  • Depolama Tesisi

Konum

Bu bölümde Li̇maş Li̇man İşletmeci̇li̇ği̇ Merkez Ofi̇s'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.