Oto Lastik Mağazası

Lider Şahinler Motorlu Araçlar Ve Oto Lastik San. Tic. Ltd. Şti

Yeşilyurt, Malatya
Lider Şahinler Motorlu Araçlar ve Oto Lastik San. Tic. Ltd. Şti

4 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Sanayi Sitesi Helal Cad. D:35, Çıraklık Okulu Karşısı, Malatya Merkez,, Malatya, 44070 Yeşilyurt/Malatya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (422) 336-3838 ara

Hakkında

Lider Şahinler Motorlu Araçlar ve Oto Lastik San. Tic. Ltd. Şti: 1983 YILINDAN BERİ OTO LASTİK, JANT, AKÜ SATIŞINDA FAALİYETTE BULUNAN ŞİRKETİMİZ GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, DEBİCA, SAVA ve ÖZKA LASTİKLERİ YETKİLİ BAYİSİDİR. TÜM OTOMOBİL, KAMYON, TRAKTÖR VE İŞ MAKİNESİ LASTİKLERİ; 12 AYA VARAN UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİ İLE; 200 METREKARE İŞYERİMİZDE SON SİSTEM MAKİNELERLE SÖKME, TAKMA VE MONTAJ SERVİSİMİZLE HİZMET VERMEKTEYİZ. AYRICA, GÜNEŞ SİGORTA YETKİLİ ACENTESİ OLARAK TRAFİK, KASKO, DEPREM, YANGIN, NAKLİYAT, TARIM VE TÜM SİGORTA BRANŞLARINDA 2003 YILINDAN BERİ HİZMET VERİYORUZ. Firma Tanıtım Dökümanı8. JPG (128, 81 KB) Lider Şahinler Motorlu Araçlar ve Oto Lastik San. Tic. Ltd. Şti, Malatya, Yeşilyurt ilçesinde yer alan oto lastik mağazası. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.goodyear.eu

Li̇der Şahi̇nler Motorlu Araçlar ve Oto Lasti̇k San. Ti̇c. Ltd. Şti̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Oto Lastik Mağazası

Konum

Bu bölümde Li̇der Şahi̇nler Motorlu Araçlar ve Oto Lasti̇k San. Ti̇c. Ltd. Şti̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.