Leras Tekstil Konfeksiyon Yan Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Leras Tekstil - Merkez

Bahçelievler, İstanbul
Leras Tekstil - Merkez

(3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Yenibosna Merkez, Mahallesi, Ziya Taşkent Sk. No:4 D:12, 34197 Bahçelievler/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 505-0505 ara

Hakkında

Leras Tekstil - Merkez:

Leras Tekstil Konfeksiyon Yan Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yün, pamuk, keten, kenevir, kıl gibi tabii ve sun'i iplik, lif ve diğer maddelerin dokunması için bilumum tesisleri kurmak ve işletmek, Pamuk, yün alımı, satımı, ithali ve ihracatı, pamuk, yün, sentetik iplik alımı, satımı, ithali ve ihracatı, pamuk, yün, sentetik iplikten dokuma ve örme kumaş alımı, satımı, ithali ve ihracatı, dokuma ve örme kumaştan mamul iç ve dış giyim eşyası alımı, satımı, ithali ve ihracatı, pamuk, yün, sentetik iplikten dokuma ve örme kumaştan mamul iç ve dış giyim eşyası alımı, satımı, ithali ve ihracatı, tüm tekstil işleme ve yardımcı madde malzemeleri alımı, satımı, ithali ve ihracatı ve 23. 9. 1998 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 360360 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Aralık 1996 tarihinde kuruldu. Leras Tekstil - Merkez, İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan taksi durağı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.leras.com.tr

Leras Teksti̇l - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Taksi Durağı

Konum

Bu bölümde Leras Teksti̇l - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba benım ısmım melek meryem estur benım görus olarak kurumsal bır fırmasınız ve ben sızden ıs talebedıcektım 25 yıldır tekstılcıyım numaram 0545 423 09 55 ararsanı çok mutlu olurum tesekur ederım