Lapis Yapı Limited Şirketi

Lapis Yapı

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Erde Sağlık Bilişim Hizmetleri İnşaat Havyancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Erde Sağlık Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sağlık Vadisi Bilişim ve Medikal Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tude Yapı Besicilik Sanayi ve Ticaret Limit Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 456-5401 ara

Hakkında

Lapis Yapı:

Lapis Yapı Limited Şirketi

Her türlü inşaat ve tahahüt işleri;konut işleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Küçük baş büyük baş ve kümes hayvanları ile av hayvanları tuzlu tatlı sularda ve denizlerde doğal ve yapay göllerde yetiştirilen su ürünlerinin üretimi ve yetiştirilmesini yapmak. Büyük ve küçük baş hayvanlarla av hayvanlarından elde edilen süt yoğurt peynir ve yağlar ile konservelerinin hayvanlardan elde edilen deri kösele tırnak post bağırsak ve iptidai maddelerle bunların mamul eşyalarının ithalat ihracat imalat pazarlama ve dahili ticaret ile mümessilliğini yapmak. Konusu ile ilgili her türlü ekipman ile birlikte, her türlü motorlu taşıtlar ve gayri menkuller de dahil olmak üzere bütün menkulleri ithal edebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir, rehin edebilir. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri, menkul mallar, şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi alınması, ticari işletme rehini akdedilmesi. anasözleşmesi ve 7. 4. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 674731 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Ağustos 2008 tarihinde kuruldu. Lapis Yapı, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Lapi̇s Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi