Kutup Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi

Kutup Denizcilik

Üsküdar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Beylerbeyi Mh. Küplüce Yolu Sokak, No: 67 / 2, Pk: 34676, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 318-4775 ara

Hakkında

Kutup Denizcilik:

Kutup Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi

Deniz nakil vasıtaları işetmeciliği inşaası ve donatımı, armatörlük uluslararası kara ve deniz nakliyatı, iştigal konusu ile ilgili ithalat ve ihracat işleri. Şirket iştigal konusu ile ilgili olarak lüzum göreceği menkul ve gayrimenkul mallar ile gemileri temellük ve tasarruf edebilir. Kendi ihtiyacı için her nevi menkul gayrimenkul ve gemi satın alabilir satabilir inşa edebilir. Şirket malları üzerinde şirket leyh ve aleyhinde kendi borçları için rehin ipotek vesair ayni haklar tesis ve kabul edebilir. Şirket gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı bankalardan herçeşit kredi talebinde bulunabilir, gerekli kredi sözleşmesi ile sair sözleşme ve kambiyo senetlerini asıl borçlu, keşideci, avalist müşterek borçlu müşterek müteselsil kefil veya sair sıfatlarla imzalayabilir. Şirket ayrıca sahibi bulunduğu veya bulunacağı bilcümle taşınır ya da taşınmaz mallarını, gemi ve sair deniz taşıtlarını kısmen veya tamamen, gerek şirketin kendi borçları ve gerekse de herhangi bir gerçek veya tüzel üçüncü kişinin (gerçek kişi, özel/resmi kişi, kurum, kuruluş ve sair) borçları için herhangi bir banka lehine veya gerçek veya tüzel herhangi bir üçüncü kişi lehine ipotek-rehin tesis edebilir/verebilir, yine şirket ayrıca, gerçek veya tüzel üçüncü kişilerin borçları için dilediği miktar, şekil, tür ve şartlarda her tür kefalet, aval ve garanti verebilir, bunun imzalanması gerekli bilcümle sözleşme, kambiyo senedi, taahhütnameyi ve sair belgeleri imzalayabilir. 24. 6. 1993 tarih ve 21. 10. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 198013 sicil no ile kayıtlı firma, 02 Kasım 1993 tarihinde kuruldu. Kutup Denizcilik, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan deniz taşımacılığı. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kutupshipping.net

Kutup Deni̇zci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • deniz taşımacılığı
  • taşımacılık
  • denizcilik
  • lojistik
  • deniz taşımacılığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kutup Deni̇zci̇li̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

KAVVAS DENİZCİLİK VE TİC.LTD.ŞTİ. OLARAK SİZLERE İSKENDERUN VE MERSİNDE EN İYİ İMKANLARLA EN UYGUN FİATLARLA ACENTELİK HİZMETİ VERMEK İSTEĞİNDEYİZ.BİLGİLERİNİZE
Munib KAVVASOĞLU 0532 6684441