Kutsal Turizm İnşaat ve Otopark İşletmeciliği San. ve Tic. Ltd

Kutsal Turizm İnşaat Ve Otopark İşletmeciliği

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kutsal Otopark İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kutsal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kutsal Turizm İnşaat Ve Otopark İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zuhal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirke Haritayol tarifi

Hakkında

Kutsal Turizm İnşaat ve Otopark İşletmeciliği:

Kutsal Turizm İnşaat ve Otopark İşletmeciliği San. ve Tic. Ltd.

Bilumum lokanta, kafeterya, bilirdo salonu, çay bahçesi gazino, plaj, lunapark, termal tesisler ve marina gibi turizm ve eğlence amaçlı mekanlar devralır, kiralar, satın alır, inşa eder, kiraya verir ve işletir, Şirket her türlü mekanlarda kurulu otopark işletmeciliği yapar, Şirket her türlü taahhüt işleri her türlü arsa arazi ve inşaat yapmaya elverişli gayrimenkullerin alımı satımı bilumum devlet ve iktisadi teşebbüslerin özel ve tüzel kişilerce her türlü bina fabrika tesis yol su doğalgaz elektrik işleri kanal işleri kazıları yapar hafriyatlarını alır yapım onarim ihalelerine girir yapar ve yaptırır. Şirketin amacı ile ilgili şinretin borçları ve alacaklarının temini için ipotek kefil rehin ve diğer teminatları almak fesh etmek şirket mevzuatında mütevellit borçlar için ipotek ve rehin vermek, Şirketin kendi adına iktisap ettiği gayrimenkuller üzerinde inşaat yapar yaptırır ve satar ve şirketin 3. 5. 2002 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 381746 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Kasım 1997 tarihinde kuruldu. Kutsal Turizm İnşaat ve Otopark İşletmeciliği, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Kutsal Turi̇zm İnşaat ve Otopark İşletmeci̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi