Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Kuralkan Motorlu Araçlar

Tuzla, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Eski İzmit Y. No:, Tepeören Mevkii Tepeören Mh. Tuzla, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 581-2121 ara

Hakkında

Kuralkan Motorlu Araçlar:

Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Motorsiklet, bisiklet iki tekerlekli ve üç tekerlekli vasıtaların imali ithali ihracı ve pazarlamasını yapmak, Motorlu kara taşıtları ve bunlara ait her türlü yedek parça, aksesuarlar ile iç ve dış lastikleri, oto yağları, boyaları ile diğer elemanların alım-satımı, pazarlaması, ihracı, ithali ve dahili ticaretini yapmak, Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, almak, satmak, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek. Şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir, teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir, verebilir ve bu ipotekleri fekkedebilir. Her türlü tıbbi malzeme ve cihazın ithalatı ihracatı alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak ana sözleşmesinde, 31. 10. 2000 ve 9. 1. 2003 tarihlerinde tescil edilen tadil mukavelelerinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 434740 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Mart 2000 tarihinde kuruldu. Kuralkan Motorlu Araçlar, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan bisiklet ve motosiklet. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kuralkan Motorlu Araçlar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bisiklet ve motosiklet
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kuralkan Motorlu Araçlar'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

burcu motordan ve kuralkan şirketine dava acıcam haberiniz olsun erhan ateş gazete ve ve yayına çıkarıcam sizleri


SAYIN KURALKAN YEDEK PARÇA SATIŞ MÜDÜRÜ BENİM İNTERNET ÜZERİ
NDEN 24.03.2014.TE KARGO DAHİI 19,62 TL LİK SİPARİŞİM 26.04.2014. TE FATURASI KESİLEREK SİZDEN ÇIKIŞ YAPILMIŞ.... FAKAT KREDİ KARTIMIN EKSTRESİDE GÖRDÜMKİ 19,62 TL OLAN ÇEKİM KARTIMDAN 2 DEFA ÇEKİLMİŞ. AKBANKLA İLEŞİME GEÇTİM .BU KONUDAN HABERİNİZ OLSUN.. AKLIMDA SORU İŞARETLERİ OLUŞTU..BİLGİLERİNİZE..TEL 0545.7424644. RAFİ GÖÇ TEKİRDAĞ.DEVLET HASTANESİ..


ben bilecikten Ömer Yavuz Kanuni kross kullanıcısıyım motorum motor bölümünden arıza açtı bilecikte bulunan servisinize götürdüm burada arkadaşlar motoru söktüler ilgilendiler parça ihtiyacı olduğu için kredi kartı ile siparş verdik ama parçayı Harici fatura No K 464020 Fatura no 00111404 Düzenleme Tarihi 17 05 2011 Sevk Tarihi17 05 2011 Seri O No 464020 Olan faturadadi parçaların içinde bulunan kocaman pistonu koliye koymamış ve akabinde bilecikteki motorumun tamiri yarım kalmıştır severek kullandığım ve tavsiye ettiğim kanuninin maalesef bukadar basit olduğunu öğrendi şu an aşırı derecede madur ve kırgınım kocaman pistonda unutulmazki arkadaşlar.Bilginize Ömer YAVUZ 0541 401 11 22