Kumkaya Makina Gıda Tekstil İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kumkaya Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Beylikdüzü, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Adnan Kahveci Mh. Harbiye Caddesi, No: 17, Pk: 34528, Gürpınar, Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 855-5448 ara

Hakkında

Kumkaya Makina San. Tic. Ltd. Şti.:

Kumkaya Makina Gıda Tekstil İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Ekmek imal etmek için kullanılan her türlü makina ve aksamını imal etmek, satmak, ithal ve ihracatını yapmak, Her türlü hisseli ve arsa arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir parsellere bölerek hakiki ve hükmi imar projelerin yapımı ile intifa irtifa sükna tapu cins tashihi kat irtifakı kat mülkiyeti ifrazı tevhit yapmak devir ve ferağ verebilir yeşil alana yol ve okul alanına diğer kamu hizmetlerini terk etmek ile mevzii imar planları yapmak ve yaptırmak bu konularla ilgili olarak yurtiçinde ve yurt dışında dekorasyon müşavirlik köntrollük ve danışmanlık hizmetlerinde bulunablir. Şirket maksat ve mevzularının gerektirdiği bilcümle ticari sanayi, zirai sair muameleleri yapabilir, borç ve alacak için ipotek ve rehin alabilir, verebilir, ipoteğin fekki, rehnin kaldırılması, rehnin değiştirilmesini yapabilir, kefalet alabilir ve verebilir. Konusu ile ilgili tasarrufi muamelelerde bulunabilir şirketin ihtiyacı için menkul ve gayrimenkul satın alabilir satabilir kiralayabilir veya kiraya verebilir. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektöründe konu teşkil eden her nevi sıcak soğuk dondurulmuş kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerin pazarlaması konusunda toptan ve perakende satış yapmak ve 25. 5. 2010 tarihinde tscil edilen tadil tasarısında yazılı olan işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 277955 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Ağustos 1991 tarihinde kuruldu. Kumkaya Makina San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan gıda makinaları. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kumkaya.com

Kumkaya Maki̇na San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • gıda makinaları
  • makina
  • gıda makinaları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kumkaya Maki̇na San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

?????? ???? , ? ??? ???? ???????? ? ??????? ???????? ?????


?????? ???? , ? ??? ???? ???????? ? ??????? ???????? ?????