Kumbara Bilişim ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Kumbara Bilişim Eğitim Hizmetleri

Ümraniye, İstanbul

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Mh. Alemdağ Caddesi, No: 71, Kat: 3, Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 333-5075 ara

Hakkında

Kumbara Bilişim Eğitim Hizmetleri:

Kumbara Bilişim ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Bilişim bilgi işlem ve yazılım konularında danışmanlık yapmak internet sitesi kurmak bu faaliyetleri ile ilgili mümessillik almak mümessillik vermek her türlü ticaretini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 787896 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Ağustos 2011 tarihinde kuruldu. Kumbara Bilişim Eğitim Hizmetleri, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan internet. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.modasaat.com

Kumbara Bi̇li̇şi̇m Eği̇ti̇m Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • internet
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kumbara Bi̇li̇şi̇m Eği̇ti̇m Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

SWATCH SAAT ALDIM BOZUK SU GEÇİRİYOR BUHARLANIYOR GERİ KALIYORGÖNDERDİM YAĞ PAS KİR İÇİNDE KIRIK VE ORJİNAL OLMAYAN BİR KUTUYLA TAMİRCİDEN ALIP GERİ GÖNDERDİNİZ.AMA YİNE AYNI BOZUKLUKLAR DEVAM EDİYOR.GARANTİ KAĞITLARIYLA ORJİNAL KUTUSU DA GERİ GELMEDİ YA YENİ BİR SAAT GÖNDERİN YOKSA DA PARAMIN İADESİNİ TALEP EDİYORUM.AKSİ HALDE ADLİ MERCİLERE BAŞVURACAĞIM.BİLGİNİZE


Swatch saat aldım arızalıydı gönderdim ama para hala hesabıma yatırılmamış telefonunuz yok bi şey yok


18.12.2013 tarihinde Murat Çelik fatura ismi ile Fossil FAM4483 bayan kol saati aldım.yaklaşık 40 gün oldu saatimin metalindeki kararlamalardan dolayı yolladım.ancak buzamana kadar tüm aramalarımdan bir sonuç alamadım.enkısa zamanda saatimin tarafıma gönderilmesi ve bilgi verilmesini istiyorum.