Nüfus Müdürlüğü

Kulu Nüfus Müdürlüğü

Kulu, Konya

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Camikebir, 42780 Kulu/Konya Haritayol tarifi

Hakkında

Kulu Nüfus Müdürlüğü: Kulu Nüfus Müdürlüğü Konya, Kulu ilçesinde kurum, nüfus müdürlüğü, vatandaşlık işleri, evlenme, boşanma, nüfus kaydı, doğum, aile cüzdanı, kimlik, kulu, kulu nüfus müdürlüğü, konya. Kulu Nüfus Müdürlüğü, Konya, Kulu ilçesinde yer alan nüfus müdürlüğü. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kulu Nüfus Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Nüfus Müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Kulu Nüfus Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Iyi gunler size

Ben Celep koyunde dogmus ama su an Isvec vatandasi olan bir kisiyim. Benim sorum su; sizmisiniz dogum belgemi sorabilecegim yer? Dogdugum yil 1976.

Tesekkurler


Lutfen itibata geciniz yardim istiyorum kimlik basvurusu yaptim ama haber alamiyorun


merhaba size bi sorum olucak ben Isvecte yasiyorum yaklasik 17 senedir ve gecen hafta turk kimligim icin konsoloslugumuza bas vurdum ve aldim ama sorun su bana vermis olduklari kimligimde dogum tarihimin yanlis yazilmis oldugu söylendi isvec kimligim ve turk pasaportumda 19760610 dogumluyum ama turk kimligimde 19760510 olarak görunuyorum degistirmis oldugum eski turk kimligimdede aynen 19760610 olarak yaziliydi ama burdaki konsolusluk yanlis diye bana u dogum tarihini verdi degistirmeleri gerektigini anlatmaya calissamda herzaman ki gibi beni azarlayarak nerdeyse oradan kovdular bu yanlisi nasil duzeltebilirim cunku isvec devletinde böyle kayitliyim ve bana sorun yaratiyorlar benim isvecteki butun bilgilerimi tekrar yenilemem gerekiyor yardimci olursaniz cok sevinirim burda calisan konsolusluk cok kötu ve hic bir isimizi duzgun yapmiyor ve bizi hic dinlemeden kendi kafalarinca sorularimiza cevap verip gönderiyor lutfen yardimci olurmusunuz ne yapmaliyim