Kuleli Hortum ve Yangın Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kuleli Hortum Ve Yangın Söndürme Cihazları Malzemeleri

Kartal, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çırçır Cad. No: 22 Yukarı Mh. Kartal, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 353-4221 ara

Hakkında

Kuleli Hortum ve Yangın Söndürme Cihazları Malzemeleri:

Kuleli Hortum ve Yangın Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi yangın ve su hortumları emniyet kemerleri dar tekstil mamulleri her çeşit yangın malzemelerinin imali ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak Şirket ihtiyaçları için her nevi menkul ve gayrimenkul mallara en geniş şekilde tasarruf edebilir bunları alıp satabilir, inşa edebilir, ettirebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, ipotek ve rehin alabilir verebilir, leh ve aleyhine her türlü ayni haklar tesis ve fek edebilir, Şirketin hak ve alacakları ile borçlarının tahsili veya temini için ayni ve şahsi her türlü teminat ve kefalet alabilir ve verebilir ve şirketin 19. 6. 1995 tarihinde tescil edilen Anonim Şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 95437 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Temmuz 1967 tarihinde kuruldu. Kuleli Hortum ve Yangın Söndürme Cihazları Malzemeleri, İstanbul, Kartal ilçesinde yer alan yangın söndürme malzemesi.

Soru & Cevap:

Kuleli̇ Hortum ve Yangin Söndürme Ci̇hazlari Malzemeleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yangın söndürme malzemesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kuleli̇ Hortum ve Yangin Söndürme Ci̇hazlari Malzemeleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.