doktor

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doç. Dr. Fatih Bora

Fatih, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Fevzipaşa Cad. No: 149 Fatih Karkolu Karşısı Selçuk Apt. Daire: 2 Dervişali Mh. Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 533-4525 ara

Hakkında

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doç. Dr. Fatih Bora: Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doç. Dr. Fatih Bora İstanbul, Fatih ilçesinde doktor, kulak, burun, boğaz hastalıkları uzm. dr.. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Doç. Dr. Fatih Bora, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan doktor. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kulak Burun Boğaz Hastaliklari Doç. Dr. Fati̇h Bora'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doktor
  • kulak
  • burun
  • boğaz hastalıkları uzm. dr.

Konum

Bu bölümde Kulak Burun Boğaz Hastaliklari Doç. Dr. Fati̇h Bora'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

1992 yılında ankara gata hastaneside kulak ameliyatı oldum ve doktorlar başarısız ameliyat oldu dediler ve askerden sonra fatih bora hocamı tanışdım ve çok mutlu oldum çünkü ameliyatım onun sayesinde artık kulağıma su kaçsada artık sorunum kalmadı hocam sayesinde hocam ellerin dert görmesin çok sağol.atay çapık


Fatih hocamız ile ilgili dusuncem bi hastası olararak,çok sıcak kanlı hastalarına pozıtıf enerji saçan ayrıca mesleğinin uzmanlığını cok ıyı yerıne getıren kısı olarak gormekteyım.