kurum

Kozaklı Belediyesi

Kozaklı, Nevşehir

5 kişiden %0'si beğendi ()

İletişim bilgileri

Adres: Kozaklı, 50-03, Nevşehir, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (384) 471-4293 ara

Hakkında

Kozaklı Belediyesi: Kozaklı Belediyesi Nevşehir, Kozaklı ilçesinde kurum, belediye. Kozaklı Belediyesi, Nevşehir, Kozaklı ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kozakli Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • belediye

Konum

Bu bölümde Kozakli Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kozaklı belediyesi olduğu yerde sayıyor. Kozaklıdaki su kaynakları başka bir yerde olsaydı şu an bütün kozaklı faydalanıyor olurdu ama nafile. Yollar derseniz dökülüyor. ikiyüz evler mahallesinin yolu 16 senedir yapılmıyor ne zaman yapılacak aceba köy yolları bile ordan düzgün. Ya çöplerin alınması temmuzun sıcağında her mahallenin bir günü varmış ve ona göre alıyorlarmış. Çalışanlar arandığında öyle söylüyorlar. 15 gün kaldığım süre zarfında bir kere 15.günde çöpler alındı. Çöp varilleri dolmuş artık yerlere çöp atılıyordu ve etraf çöpten geçilmiyordu koku için birşey söylememe gerek yoktur umarım. İkiyüzevler mah. mahrumiyet bölgesi. Buraya belediyemizin yaptıklarını tebrik etmek için yazmak isterdim ama edemeyeceğim. En kısa zamanda iyi haberler bekliyoruz .


allahım süper şifalı bır su vermiş.herkes derdine derman arasın.çok guzel bır hastane açilmışki türkiyede tekden


modern tesisleri var her bütçeye uygun konaklama imkanı var son yıllardada yolları ve çevre düzelemesiyle


termal suları çok şifalı inanın her derde deva.benim çoçugum olmuyordu şimdi çok şükur 3 tane ellerinizden öper


sayın ilgili. iyi günler. ben nevşehir kozaklı yıldızevler mahallesinde ikamet ediyorum. kozaklının yüzde 75 i kaplıca sularıyla ısınmakta ve kalan yüzde 25 lik kısım, yani bizim mahallemize yıllardır hizmet gelmemekte. sadece kalorifer sistemi de değil. yollarımız da çok bozuk. belediyeye olan taleplerimiz cevapsız kalmaktadır. biz de bu ilçenin vatandaşı olduğumuzu bildirir ve eksik olan hizmetin bir an önce tamamlanmasını arz ederim. Hüseyin UYAR ([email protected])