Kosifler Oto Servis ve Ticaret Anonim Şirketi

Kosifler Oto Servis A.Ş. Bostancı

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İçerenköy Mh. Askent Sokak, No: 3b, Pk: 34752, İçerenköy, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 578-3333 ara

Hakkında

Kosifler Oto Servis A.Ş. Bostancı:

Kosifler Oto Servis ve Ticaret Anonim Şirketi

Otomobil başta olmak üzere çeşitli kara deniz ve hava nakil vasıtalarının dizel ve benzinli motorların otobüs ve kamyon gibi araçların ithalatı veya ihracatı ile toptan veya perakende ticaretini yapmak. Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, her türlü bina, arsa, arazi, tarla vb. gayrimenkulleri satın almak, satmak, parsellendirmek, projelendirmek, komisyonculuk ile inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak, ihalelere girmek, hakiki ve hükmi ve hükmi şahıslara karşı altyapı ve üstyapı inşaat ve müteahhitlik hizmetlerini vermek, turizme yönelik otel, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, alış veriş merkezleri kurmak, inşa etmek, işletmek, işletmeye vermek, turizm işletmeciliği yapmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, bu işlemleri yapabilmek için gerekli olan malzeme ve teçhizatın imalatını, alımını, satımını ve pazarlamasını yapmak. Şirket amaç ve konusunun tahakkuku zamanında yurt içi veya yurt dışında aracılık yapmak konusunda orta ve kısa süreli istikrazlar akdedebilir. Bankalardan her türlü kredi alabilir. Karşılığında her türlü teminat verebilir, mal varlığı dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklılar lehine ipoteklerin terkinini talep edebilir. Şirket ayrıca mülkiyetinde bulunan menkul ve gayrimenkulleri üzerinde başkalarından kullandığı ve kullanacağı doğmuş veya doğacak borçlarına karşılık her türlü nakit ve teminat mektubu kredilerine teminat teşkil etmek üzere bankalar nezdinde kefalet imzası atabilir. Ticari işletme rehini tesis edebilir. ve 15. 4. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Kosifler Otomotiv Birimler

BMW-MINI Servis: 0216 578 33 44
Land Rover Servis: 0216 578 33 45
Kullanılmış Oto: 0216 578 33 33

Kosifler Otomotiv Çalışma Saatleri

Satış ve Diğer Departmanlar: Pazartesi - Cuma 08:45 - 18:30/ Cumartesi 10:00 - 17:30
Satış: Pazar 11:00 - 17:00
İstanbul Ticaret Odası'na 128878 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ağustos 1974 tarihinde kuruldu. Kosifler Oto Servis A.Ş. Bostancı, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan servis.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kosifler.com.tr

Kosi̇fler Oto Servi̇s A.Ş. Bostanci'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • servis
  • otomotiv
  • firma
  • şirket
  • servis
  • oto servis
  • oto galeri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kosi̇fler Oto Servi̇s A.Ş. Bostanci'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.