kuruluş

Kosgeb İstanbul Haliç Hizmet Merkezi Müdürlüğü

Zeytinburnu, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Londra Asfaltı Yılanlı Ayazma Yolu Yeşil Plaza, No. 15 Kat: 6 Topkapı, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 482-0303 ara

Hakkında

Kosgeb İstanbul Haliç Hizmet Merkezi Müdürlüğü: Kosgeb İstanbul Haliç Hizmet Merkezi Müdürlüğü İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde kosgeb, kuruluş. Kosgeb İstanbul Haliç Hizmet Merkezi Müdürlüğü, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan kuruluş. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kosgeb İstanbul Hali̇ç Hi̇zmet Merkezi̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuruluş
  • kosgeb
  • kuruluş

Konum

Bu bölümde Kosgeb İstanbul Hali̇ç Hi̇zmet Merkezi̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

resmi sitesinde pdf dökümanları mevcut. Ayrıca kosgeb ofisine uğramanız daha mantıklı olacaktır. Yapacağınız işi iyi bir şekilde analize ederseniz gerekli maddi desteği kolaylıkla alırsınız. Çokta atla kara değil pek çok batak işe dahi destek verilmekte. Yalnız kasteddiğim kosgeb sorumsuzca ya da kasıtlı olarak destek veriyor demiyorum. En güzelini yapıyor zaten aralarında azimli ve iyi olanlar alıp başını gidiyor. kosgeb'i yaptıklarından dolayı tebrik etmek gerekir zaten.


Girişimlik eğitimiyle ilgili bilgi almak istiyorum.Nasıl kayıt olabilirim.Nasıl bir yol izlemeliyim?İleri ki dönemlerde iş kurmak istiyorum ve maddi destek almak için 70 saatlik bir eğitim aşaması var diye biliyorum.Bana yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.Teşekkür ediyorum.İyi çalışmalar.