Korşen Elektronik İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayii ve Ticaret Limited

Korşen Elektronik İnşaat Turizm Ve Nakliye Sanayii Ve Ticaret Limited

Beykoz, İstanbul
Korşen Elektronik İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayii ve Ticaret Limited

(4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Çubuklu, Kireçocağı Cd No:72/B, 34805 Beykoz/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 322-5525 ara

Hakkında

Korşen Elektronik İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayii ve Ticaret Limited:

Korşen Elektronik İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayii ve Ticaret Limited

Her ölçekteki işyerleri ve sanayii tesisleri, konutlar, açık ve kapalı mekanlarla hava, kara ve deniz nakil vasıtalarında kullanılan her türlü elektrikli ve elektronik cihazlar ve makinalar, dayanıklı tüketim malları, kalorifer ve doğal gaz kazanları, her türlü uydu ve anten sistemleri, kablolu televizyon sistemleri, link hatları, radyo ve televizyon vericileri, her türlü veri iletişim sistemleri, her türlü haberleşme sistemleri, her türlü güvenlik ve alarm sistemleri ile bunların aksesuar ve donanımlarının imalatı, ithalatı, ihracatı, alımı, satımı ve tesisini yapmak ve bunlarla ilgili montaj, tamir ve bakım için servis hizmeti vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 358902 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Aralık 1996 tarihinde kuruldu. Korşen Elektronik İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayii ve Ticaret Limited, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan elektronik tamir dükkanı. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Korşen Elektroni̇k İnşaat Turi̇zm ve Nakli̇ye Sanayi̇i̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Elektronik Tamir Dükkanı

Konum

Bu bölümde Korşen Elektroni̇k İnşaat Turi̇zm ve Nakli̇ye Sanayi̇i̇ ve Ti̇caret Li̇mi̇ted'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.