KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. - Genel Müdürlük

Sancaktepe, İstanbul

13 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Emek Mh. Ordu Caddesi, No: 30, Sarıgazi, Sancaktepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-0147 ara

Hakkında

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. - Genel Müdürlük:

KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Paslanmaz saç, alüminyum, çelik, bakır, sarı, krom, demir ve her türlü maddeden mamül çelik çaydanlık, çelik tencere, çelik düdüklü tencere, çelik cezve, teflonlu tencere, teflonlu tava, teflonlu kek kalıbı, teflonlu tepsi, ev ve sanayi tipi mutfak eşyası imalatı toptan alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. Maksat ve konusunun gerektirdiği tüm menkul ve gayrimenkul malları temellük edebilir ve bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir. bu kabil malları satın alabilir, inşa ettirebilir, gerektiğinde tekrar satabilir, başkasına kiralayabileceği gibi kiraya verebilir, gerektiğinde onarır veya genişletebilir. Gayrimenkullerin tapu kayıtları üzerinde tevhid veya ifraz işlemleri yapabilir, ayni yada şahsi haklar tesis edebilir. Maksat ve mevzuunun tahakkuku zımmında para istikraz edebilir, bu cümleden olmak üzere kanunun tayin ettiği çerçeve içerisinde her türlü teminat verebilir. Özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde alacaklılar lehine rehin ve ipotek tesis edebilir veya 3. şahıslardan ipotek ve rehin alabilir. İş bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, gerektiğinde her türlü kefalet altına girebilir ve 23. 9. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 152232 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 1978 tarihinde kuruldu. Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Sancaktepe ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 13 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.korkmaz.com.tr

Korkmaz Mutfak Eşyalari A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • mutfak ekipmanları
  • mutfak eşyaları
  • mutfak gereçleri
  • şirket
  • firma
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Korkmaz Mutfak Eşyalari A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

iki ürün aldım ikiside elimde patladı.garanti varmı yokmu anlamadım .servise gidiyor tamir edilmiyor,değişim yapılacak diye benden para istiyorlar.mail attım genel müdürlüğe .cevap bekliyorum.gelmediği taktirde şikayetlerim devam edecek.


Boyle rezil.bi firma gormedim yeni alinan sifir urun hamur kesme makinasi suzde ama kesim yapmiyor aldigim yere goturdum hangi akla hizmetse garantiye gonderiyo utanmasa kullanici hatasi diyecekler fakat sabir deyip yolladim geri teslim sureci gecti ne gelen var ne giden ariyorum tesaduf ya ilgilenen de yok size geri donecez diyolar gunler geciyo donen yok


Maltepe Carefour AVM magazanizda gordugum samimi hizmet ve ornek magazaciliktan cok etkilendim sn.Hilal CANDİRİ Hn. gibi cok degerli bir personele sahipsiniz lütfen degerini bilin vede ödulendirin yanindaki delikanlida son derece sıcak ve sevimli ve satişini yapti magazanizdan cok keyifli ayrildim vede bu konuyu tüm egitimlerimde anlatacagim sizleri başta İşveren olmak uzere cani gonulden tebrik ederim BEYMEN VAKO SARAR 25 sene Magazalarini yonetim g.kordinator Nazim ATA


Korkmaz Çelik olarak markanızın kalitesini ve ürünlerinizin dayanıklılığını bir kullanıcı olarak başarılı buluyorum ve gayet memnunum.Fakat bununla beraber bir müşteri olarak ürünlerinizin mağazalarda satışınında kaliteli bir şekilde yapılmasını isterim.Aleni bir şekilde örnek vermek istiyorum;08.03.2015 tarihinde Gebze/Center şubenizdeki mağazanıza gittim,fakat oradaki satış temsilcilerinizin gayet ilgisiz,sorulan sorulara suratsız ve istemsiz bir şekilde cevap verilmesi sebebiyle hiç birşekilde alışveriş yapmadan mağazanızdan çıktım.Taktir edersiniz ki hepimiz birer müşteri olarak bu şekildeki satış temsilcileriyle karşılaşmak yerine daha ilgili ve güleryüzlü temsilciler olmasını bekleriz.Konuyla ilgili aksiyonlarınızı alacağınızı düşünerek teşekkür ediyorum.

Sevgiler


Sayın Yetkili,

Yaklaşık 2 ay önce aldığım korkmaz kahve makinası (a365 smart modeli) kaçak akım vermekte olup, bu durumdan dolayı prize taktığımda bağlı bulunduğu sigorta şartelini attırmaktadır. Öncelikle ürünü aldığım yer olan Ataköy'deki A PLUS AVM deki korkmaz ürünleri satan yere götürdüm (sıemen-simport ev aletleri ve muh.), ürünü hiç servise göndermeden hemen yenisini verdiler. maalesef yeni almış olduğum üründe aynı şekilde sigorta şartelini attırmaktadır. Tekrar ürün ile ilgilenmesi için A PLUS AVM de bulunan mağazaya gittim, mağazanın korkmaz ile olan anlaşmasının bittiğini belirttiler, bende ürünü MALL OF İSTANBUL AVM'deki korkmaz şubesine götürdüm ürünü servise gönderdiler ve hala beklemekteyim, özetle problemim şu; ürün maalesef kaçak akım vermektedir,ürünü Atatürk Havalimanında kullandığımızdan dolayı ve buradaki kaçak akım rolesinin çok güçlü olduğundan dolayı kaçak akımı hemen yakalamakta ve sigorta şartelini attırmaktadır. yeni ürün göndermeniz durumunda problem yine çözülmeyecektir, dolayısı ile para iademi istiyorum ürünün garanti belgesi faturası ve slibi tarafımda mevcuttur lütfen konu hakkında bana yardımcı olunuz.

Teşekkürler,


Gebze teknosadan elektrikli ızgara aldım kutudan spatulası çıkmadı,Gebze centerdaki Korkmaz mağazasından midi fırın aldım ( iki tepsili ) kutusundan tepsinin biri çıkmadı ve kullanma kılavuzu yok.Sizlerden ricam son kontrollerinizi düzgün yapmanızdır.Ürünleri aldığım yerlere bir kaç kez gitmekten sıkıldım artık.İlgileneceğinizi ümit ediyorum.Zannederimki benim gibi müşterinize bir özür borcunuz vardır diye düşünüyorum.


Sayın Yetkili,
İtalya'dan aldığım ve uzun zamandan beri evimde kullandığım bir metal espresso cezvesi var, iki kişilik espresso'yu normal ocak üzerinde (yani elektriksiz)Türk kahvesi gibi pişiriyor. İçinde kendi filtresi var, telveyi hapsediyor, kahveyi fincana boşalttıktan sonra telveyi suyla makineden atıyorsunuz. Eğer bu makineden imal ederseniz ben iki tane almak isterim, zira telve boğazımı rahatsız ediyor ve sesim kısılıyor. Eğer ilgilenirseniz ve imalata karar verirseniz model olarak bu makineyi İstanbul'da görebilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,


Sayın yetkili,

Adım Korkmaz GÖÇMEN. Basın mensubuyum.

Adım ile Firmanızın adının aynı oluşu nedeniyle, yıllar önce başlayan gönül bağım, maalesef bugün sarsıntıya uğradı. Bu nedenle de çok üzgün olduğumu bilmenizi istiyorum.

Küçük bir sorunumu önemsemeyen firmanızın adını taşıyan bir mağaza yetkilisi, maalesef Korkmaz firmasının adına yakışmayan bir eylemle beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sizler demez misiniz, "Yalnız, satış öncesi ve satış sırasındaki müşteri memnuniyeti yetmez, esas satış sonrasında da bu memnuniyeti sürdürmemiz gerekli..." diye?
Bugün, maruz kaldığım tavırla bu sözünüzün geçerli olmadığını, güven konusunda da şüphelerimin oluştuğunu söyleyebilirim.

Sorunum şuydu:
31 Ocak 2014 tarihinde, Ankara'daki ANKAMALL' ın zemin katındaki fabrikanızın satış mağazası olan KORKMAZ MAĞAZASI' ndan 295 TL karşılığında bir adet A367 ÇayKahve Makinesi almıştım.

Mayıs-Kasım ayları arasında yazlıkta olmam nedeniyle, makineyi bu güne kadar sadece toplam 4 ay gibi çok kısa bir süre kullandım. Bugün çay demlerken demliğin plastiğinin alt tarafından çaydanlıktan çıkan buhar nedeniyle eridiğini gördüm.

Bunun üzerine, makineyi satın aldığım mağazanıza götürdüm. Makinenin sağlam ve çalışır olduğunu, ancak plastik (veya bakalit) malzemenin eridiğini söyledim.

Bana verilen yanıt aynen şöyleydi:
"Bu bizi ilgilendiren bir konu değil, servisine götüreceksiniz."

Ben de, servisle ilgili bir konu olmadığını, üretimde kullanılan plastiğin dayanıksız olduğunu, bu konunun fabrikayla direk ilgili olması gerektiğini söyledim ve makineyi değiştirmelerini istedim.

Tahmin ettiğiniz gibi; makineyi almak bile istemediler. Bunun üzerine mağazadaki kaba davranışın sonuç vermeyeceğini düşünerek, telefon numaramı yazıp, makineyi tezgahın kenarına bırakıp mağazadan çıktım.

Umarım meseleyi anlatabilmişimdir. Bir basın mensubu olarak yasal haklarımı çok iyi bildiğimi sanırım hissetmişsinizdir. Sizden ricam, firmanızın adının lekelenmesine izin vermeyeceğinizi düşünüp, AYIPLI MAKİNENİN, YENİSİYLE KISA ZAMANDA DEĞİŞTİRİP, TARAFIMA TESLİM EDİLMESİNİ SAĞLAYACAĞINIZI UMUYORUM.

Korkmaz firmasına olan duygu, düşünce ve güvenimin sarsılmamasını arzu ettiğim için öncelikle size başvurmayı yeğledim. Göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ediyor yapacağınız işlemi, en kısa zamanda tarafıma bildirmenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle...

KORKMAZ GÖÇMEN
0.532. 621 00 65
0. 312. 467 97 03


Sayın yetkili,

Adım Korkmaz GÖÇMEN. Basın mensubuyum.

Adım ile Firmanızın adının aynı oluşu nedeniyle, yıllar önce başlayan gönül bağım, maalesef bugün sarsıntıya uğradı. Bu nedenle de çok üzgünüm.

Küçük bir sorunumu önemsemeyen elamanınız, maalesef Korkmaz firmasının adına yakışmayan bir eylemle beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sizler demez misiniz, "Yalnız, satış öncesi ve satış sırasındaki müşteri memnuniyeti yetmez, esas satış sonrasında da bu memnuniyeti sürdürelim" diye? Bugün, maruz kaldığım tavırla bu sözünüzün geçerli olmadığını, güvenilirliğinizin de sahte olduğu gördüm.

Sorunum şuydu:
31 Ocak 2014 tarihinde, Ankara'daki ANKAMALL, AVM'nin zemin katındaki KORKMAZ MAĞAZASI'ndan (sanırım fabrikanızın satış mağazası çünkü alış veriş öncesinde oradaki bey fabrikanın ortağı olduğunu söylemişti ve beni satış için ikna etmişti), benim için bir hayli yüksek fiyata (300 TL değerindeki makineyi isim benzerliği nedeniyle 5 TL indirilerek, 295 TL'ye ) bir adet A367 ÇayKahve Makinesi almıştım.

Mayıs-Kasım ayları arasında yazlıkta olmam nedeniyle, makineyi bu güne kadar sadece toplam 4 ay gibi çok kısa bir süre kullandım. Bugün çay demlerken demliğin plastiğinin alt tarafından çaydanlıktan çıkan buhar nedeniyle eridiğini gördüm.

Bunun üzerine makineyi aldığım mağazanıza götürdüm. Makinenin sağlam ve çalışır olduğunu, ancak plastik (veya bakalit) malzemenin eridiğini söyledim. Bana verilen yanıt aynen şöyleydi:
"Bu bizi ilgilendiren bir konu değil, servisine götüreceksiniz."

Ben de, servisle ilgili bir konu olmadığını, üretimde kullanılan plastiğin dayanıksız olduğunu, bu konunun fabrikayla direk ilgili olması gerektiğini söyledim ve makineyi değiştirmelerini istedim.

Tahmin ettiğiniz gibi; makineyi almak istemediler. Ancak ben telefon numaramı üzerine yazarak tezgahın kenarına bırakıp mağazadan çıktım.

Umarım meseleyi anlatabilmişimdir. Bir basın mensubu olarak yasal haklarımı çok iyi bildiğimi sanırım siz de hissetmişsinizdir. Sizden ricam, MAKİNENİN, YENİSİYLE KISA ZAMANDA DEĞİŞTİRİP TARAFIMA TESLİM EDİLMESİDİR.

Korkmaz firmasına olan duygu, düşünce ve güvenimin sarsılmamasını istiyorum. Göstereceğiniz ilgiye de şimdiden teşekkür ediyor yapacağınız işlemi, en kısa zamanda tarafıma bildirmenizi rica ediyorum.

Sevgilerimle...

KORKMAZ GÖÇMEN
0.532. 621 00 65
0. 312. 467 97 03


Korkmaz adına yakışır şekilde sorunumu kısa sürede çözmenizden dolayı çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.