Korkmaz İnşaat Elektronik Sanayi Ticeret Limited Şirketi

Korkmaz İnşaat Elektronik

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cengiz Topel Cad. No: 81 Namık Kemal Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 335-4800 ara

Hakkında

Korkmaz İnşaat Elektronik:

Korkmaz İnşaat Elektronik Sanayi Ticeret Limited Şirketi

Her türlü makinalar, mekanik cihazlar, elektrikli malzemeler, bunların aksam ve parçaları, ses kaydediciler, televizyon, video, kameralar ve bunların aksam parça ve teferruatının alım satımı, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak. Şirketin amacına ulaşabilmek için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek, satmak, devir ve ferağ etmek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek, fabrika, depo, satış mağaza- ları ve idare binaları inşa etmek. Şirketaçma ve konusunun gerçekleşmesi için her türlü menkul ve gayrimenkul satın alabilir, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri satabilir, devir ve feragat edebilir. Gayri- menkullerini kısmen ve tamamen başkalarına kiraya verebilir. Şirket gayrimenkullerinin iştirak muamelesi karşılığında veya teminatsız olarak kredi alabilir, ipotek edebilir. Her türlü inşaat taahhüt işleri: Konut, işyeri, ticaret- hane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 10. 01. 2007 tarihinde tescil edilen anasözleşme tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 386942 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Ocak 1998 tarihinde kuruldu. Korkmaz İnşaat Elektronik, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan elektronik araçlar satışı.

Soru & Cevap:

Korkmaz İnşaat Elektroni̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik araçlar satışı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Korkmaz İnşaat Elektroni̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.