Koçer Kerestecilik ve İnşaat Mustafa Koçer

KORET ET MANGAL RESTAURANT

Esenyurt, İstanbul
KORET ET MANGAL RESTAURANT

20 kişiden %0'si beğendi ()

İletişim bilgileri

Adres: Osmangazi Mahallesi, no:4, Papatya Cd., 34522 Esenyurt Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 689-0632 ara

Hakkında

KORET ET MANGAL RESTAURANT:

Koçer Kerestecilik ve İnşaat Mustafa Koçer

Her türlü inşaat işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü orman ürünlerinin ham mamul yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurt dışından temin edilmesi bunların işlenmesi yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurt içinde veya yurt dışına satılması pazarlanması her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste tomruk imalatı alımı satımı pazarlaması ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf yonga levhaları ve sunta alımı satımı ithalatı ve ihracatı işleri
İstanbul Ticaret Odası'na 657554 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Mart 2008 tarihinde kuruldu. KORET ET MANGAL RESTAURANT, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan et yemekleri restoranı. Bu mekan toplam 20 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Koret Et Mangal Restaurant'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Koret Et Mangal Restaurant'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.