Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi

Koray Yapı Endüstrisi A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yapi Kredi Plaza C Blok, Kat: 19-20, Pk: 34330, Levent, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 279-7082 ara

Hakkında

Koray Yapı Endüstrisi A.Ş.:

Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret Anonim Şirketi

Devlek, İktisadi Devlet Teşekkülleri, katma ve özel bütçeli daireler, hakiki ve hükmi şahıslarla, teşekküllere karşı yer altı ve yer üstü her türlü sanayii, Maadin, enerji, nafia, inşaat, teçhizat, tesisat, montaj ve nakli hizmetlerine ait taahhütleri deruhte etmek Her türlü menkul mal ve gayrimenkulleri satın alabilir gerektiğinde satabilir bu işlerden dolayı borçlu veya alacaklı olabilir bunların üzerinde hertürlü hukuki tasarrufta bulunabilir kiraya verebilir devir ve ferağ edebilir gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa kira şerhi vesair ayni haklar tesis edebilir gerektiğinde ifraz ve tevhit ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufta bulunabilir gayrimenkuller için satış vaadinde bulunabileceği gibi başkalarının da satış vaadini kabul edebilir ilgili tapu sicil müdürlüğünde şerh ettirebilir tesellüm ve temlik muameleleri yapabilir ve bu hususta sözleşmeler akdedebilir şirket gerek kendi gerek üçüncü şahısların borç ve alacakları için ayni ve nakdi teminatlar alabilir menkul rehni gayrimenkul ipoteği tesis edebilir bunlar ile ilgili kanuni takiplere geçebilir ipotek ve diğer tahditlerin fekkini talep edebilir ve şirketin 11. 4. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 161409 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Mart 1979 tarihinde kuruldu. Koray Yapı Endüstrisi A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.koray.com

Koray Yapi Endüstri̇si̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • inşaat
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Koray Yapi Endüstri̇si̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.