Koray İnşaat Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Koray İnşaat A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yapi Kredi Plaza C Blok, Kat: 19-20, Pk: 34330, Levent, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 324-2223 ara

Hakkında

Koray İnşaat A.Ş.:

Koray İnşaat Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

Devlet, iktisadi devlet teşekkülleri katma özel bütçeli daireler, bunlara bağlı kuruluşlar, vakıflar, meslek kuruluşları bankalar kooperatifler ile yerli ve yabancı tüm resmi, yarı resmi özel her türlü inşaat, montaj, restorasyon, renovasyon, dekorasyon, peyzaj, onarım ve tadilat işlerini yapmak ve bunların yapımını taahhüt etmek Her türlü menkul mal ve gayrimenkul satın alabilir gerektiğinde satabilir bu işlerden dolayı borçlu veya alacaklı olabilir bunların üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir kiraya verebilir devir ve ferağ edebilir gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa kira şerhi vesair ayni haklar tesi edebilir gerektiğinde ifraz ve tevhit ile parselasyon için her türlü muamele ve tasarrufta bulunabilir Gayrimenkuller için satış vaadinde bulunabileceği gibi başkalarının da satış vaadini kabul edebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 495005 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Nisan 2003 tarihinde kuruldu. Koray İnşaat A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan şirket. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.koray.com

Koray İnşaat A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • inşaat
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Koray İnşaat A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

incelediğimde kadariyla iyi bir firma sizinle çalışmak isterim


istanbul bir çok merkezi yerleri danişmanlik ve hakim olduğum etiğim yerleri ticari konut alani bin konutan 10 bin konuta kadar bana duzgun mail adresini yolarsaniz elimdeki dosya lari bir un bilgilari size olaştirim sygilarimla şükrü akkaya 053
2 178 02 24