Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi Anonim Şirketi

Kopaş Kozmetik Pazarlama Ve Sanayi

Sarıyer, İstanbul
Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi

25 kişiden %90'si beğendi (4.5)

İletişim bilgileri

Adres: Maslak, Office Building Kat:13, Sümer Sokağı No:4, 34485 Sarıyer/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 365-1800 ara

Hakkında

Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi:

Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi Anonim Şirketi

Bilumum kozmetik mamul ve maddelerini kapsamak üzere kozmetik sanayii kurmak, işletmek, pazarlamak. Bu cümleden olmak üzere; tuvalet mamulleri, çocuk mamaları, diyetik mamuller, şampuanlar, kolonya ve esanslar, kremler, sabunlar, diş macunları, kolalar, ensektisitler, koku gidericiler; Yukarıda sayılan maddelerin benzerlerinin Üretimini ve ambalajlanmasını yapmak, iç ve dış pazarlarda satış ve pazarlamasını sağlamak Her çeşit yiyecek içecek ve giyecek maddeleri ve kırtasiye malzemesi ve yukarıda sayılan maddelerin benzerlerinin üretimi ve ambalajlanmasını yapmak iç ve dış pazarlarda satış ve pazarlamasını sağlamak Menkul kıymet Portföy işletmeciliği ve aracılık niteliğinde olmamak kaydı ile şirket maksadının gerçekleşmesi için her nevi menkul ve gayrimenkul malları kısmen veya tamamen satın alabilir, binalar inşa edebilir ve bunları ihtiyaç dışında kaldığı zaman satabilir kısmen veya tamamen kiraya verebilir, maliki bulunduğu menkul mallar üzerinde menkul mal rehni ve gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis edebileceği gibi başkalarına ait menkul mallar üzerinde kendisi lehinde menkul mal rehni ve gayrimenkuller üzerinde dekeza kendisi lehine ipotek kabul edebilir. Keza şirket maliki bulunduğu gayrimenkullerin leh ve aleyhinde irtifak hakları tesisine de yetkilidir ve 4. 4. 1995 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 128613 sicil no ile kayıtlı firma, 29 Temmuz 1974 tarihinde kuruldu. Kopaş Kozmetik Pazarlama ve Sanayi, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan kozmetik sektörü. Bu mekan toplam 25 oy üzerinden 4.5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kopaş Kozmeti̇k Pazarlama ve Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kozmetik Sektörü

Konum

Bu bölümde Kopaş Kozmeti̇k Pazarlama ve Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.