Devlet Dairesi

Konyaaltı Milli Eğitim Müdürlüğü

Konyaaltı, Antalya
Konyaaltı Milli Eğitim Müdürlüğü

4 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Öğretmenevleri, 901. Sk. No:7, 07070 Konyaaltı/Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 229-9485 ara

Hakkında

Konyaaltı Milli Eğitim Müdürlüğü: Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya, Konyaaltı ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Konyaaltı Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya, Konyaaltı ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: konyaalti.meb.gov.tr

Konyaalti Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Konyaalti Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kızımı Konyaaltı Deniz Kollejine birkaç ay önce kayıt yaptırdık ilkokul 1. sınıf için,kızımın ayak problemi var sadece fiziksel zihinsel değil..Okula ödemede yapmıştık. Bizi rehberlik öğretmeniyle görüşmeye çağırdılar 28.8.2014 de daha önce görüşmüştük kayıt için gittiğimizde...bu sefer kızıma çizdiği şekilleri çizmesini söyledi oda çizmeyip resim yaptı bunun üzerine kızımın özel eğitime ihtiyacı olduğunu bir yıl okul yerine özel ders önerdi ve bu dersi kendiside verebilirmiş bize öyle söyledi konuştuğumuz bay....bende Ramın kızımı teste tabi tuttuğunu özel derseihtiyacı olmadığını söyledim. Bunlar bahaneydi tabi bizim ödediğimiz ücretide elimize vererek eşimi,kızımı ve beni çok üzdüler.Demekki öğrenciler arasında ayrım yapıp kendilerine problemsiz öğrenci istiyorlar...Bugün başka okula gittik hiç problem çıkarmadılar yarın kayıt yaptırıcaz inşallah.Bunu yazdım belki bir annenin üzüntüsünü anlayan birisi olur tabi bu arda Ramla ve öğretmenlerle konuştum onlar hakkımı aramamı okulun yanlış yaptığını söyledikleri için bende şikayetimi yazdım..Eşim bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz deyip onları Allaha havale etti ama ben bir özür bekliyorum...Son olarak her çocuk özeldir demek istiyorum....sevgi ve saygılarımla....