Emniyet Müdürlüğü

Konya İl Emniyet Müdürlüğü

Selçuklu, Konya
Konya İl Emniyet Müdürlüğü

37 kişiden %78'si beğendi (3.9)

İletişim bilgileri

Adres: Feritpaşa, Telgrafçı Hamdi Bey Cd. No:1, 42060 Selçuklu/Konya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (332) 237-6400 ara

Hakkında

Konya İl Emniyet Müdürlüğü: Konya İl Emniyet Müdürlüğü Konya, Selçuklu ilçesinde kurum, emniyet müdürlüğü. Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya, Selçuklu ilçesinde yer alan emniyet müdürlüğü. Bu mekan toplam 37 oy üzerinden 3.9 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.konya.pol.tr

Konya İl Emni̇yet Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Konya İl Emni̇yet Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

26.09.2014 tarihinde Sakarya'da gerçekleşen kargo operasyonunda; sahte çek olayında suçluların yakalanmasında emeği geçen Konya İl Emniyet Müdürlüğüne, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne, komiserlerim ve ekip arkadaşlarına gösterdikleri samimiyet, ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.


28.09.2014 tarihinde 14.30 sıraların da çayırbagı/MERAM trafik ekibiniz'den radardan 98 km hız ile geçmeme ragmen trafik çevirmesine aldılar ve 135 km hz ilegeçtigimi belirterek 172 TL trafk cezası uyguladılar ve ben itiraz ederek radar görüntüsünü izlemek istedigimi söledim ve benim dedigim dogru çıktı. 98 km hız ile radara girmişim dedim onlarda bana vali orda emniyet orda gt nere istiyosan şikayetini yap kimse bişey yapamaz bu cezayı ödeyecen dediler.
ben araca binerken gittigin yerlere slm'da söyle dediler. araç plakam 42KR788


15,07,2014 tarihinde Konyayı tam bilmediğimiz için ve mevlana caddesinden sümerbank kavşağından dönen kavşaktan biz ticaari taksinin arkasındaydık ve bizden sonrada araba vardı bu kavşaktan ticari araba döndü bizde peşinden döndük ve bizden sonrada taksilerde döndü bunlardan hafif esmer ve etine dolgun olan trafik polisi bizi durdurdu ve hatalı döndüğümüzü söyledi buraları tam bilmediğimizi söylemize ve önümüzden ticari arabanın döndüğünü bizde dönülmez levhasının görülmediğini söylediğimiz halde ve bizden önce geçen ticari arabıyı ve bizden sonra geçenleri söylediğimiz halde gördüğü halde görmediğini söyledi ismini sorduğumuzda ceza gelince görürsünüz dediği böyle bir çifte standart uygulayan Türkiye'nin polis memuru olmayacağı işine geldimi görüp işine geldimi görmez olan ve plaka yabancı olduğu plakanın şehrine gıcık olup ceza yazan polis memuru olamaz bu polis memurunun bu hareketlerini TÜRK VE TÜRKİYE NİN POLİSİNE YAKIŞTIRAMIYORUM BİZE GELEN CEZADA 114014 SİCİL NUMARASI İLE N. EKER ve 272197 sicil numaralı S. ALTINTAŞ isimli KİŞİLER Görünüyor büyük bir ihtimalle yaşından ve sicil numarasından anladığıma göre N.EKER Dİ VE yalınızdı YANINDA BAŞKA BİR POLİS MEMURU YOKTU . Kavşakta modese olmasa bile iş yerlerinin ceza yazılan kavaşaığı ve aracımızı durduğu kavşağı rahat gören kameralar var incelenirse anlattıklarımın doğru olduğunu göreceksiniz ama anlatan vatandaş diyeri bizden polis boş ver diyorsanız artık ALLAH A havale ediyorum.çünkü 80.tl ceza için mahkemelerde ilgilenemiyeceğimi Adamın birisi senin kulagından tutarım dağ dağ gezdirim demiş kulagından tutulan sende benimle gezen ya demiş bu cezayı yatıracağım onunla gezen olmayacağım Amirlerinde ALLAH duygusu varsa bu vatanı seviyorlarsa çifte standarta göz yummayacaklarını na inanıyorum.ilgilerinizi bekliyorum.Bir Devlet memuru olarak da haksızlıkları ilgili mercilere bidirmem gerektiği düşüncesindeyim kanun herkese eşittir birini tutup birine uyguladın-da kanunsuzluk olur. Bundan sonrada her türlü yolsuzluk beklenir. Benim görüşüm böyledir ilgileneceğinize inanıyorum bir polisin yanlışını bir polise anlatıyorum saygılar sunuyorum.


esnafın çeşitli aletleri park yasağı şeklinde yolun ortasına koymasının ve görevlilerin buna kayıtsız kalmasının gerekçesini merak ediyorum


sayın emniyet müdürüm ben hocacihanda oturuyorum sokaklarda kağıt vs. toplayanlardan şikayetçiyim gözümün önünde komşunun bahçesinden demirlerini çaldılar ben yanlarına varana kadar kaçtılar bunlara bişekilde engel olabilirseniz komşular ve kendi adıma sevinirim sizden yardım bekliyoruz.SAYGILARIMLA


sigara cezası bildirecektim ama ulaşamıyorum