T.C. Konak Belediyesi Başkanlığı

Konak Belediyesi

Konak, İzmir

4 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Konak Belediyesi, Dokuz Eylül Meydanı, No: 11, Basmane, Konak, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 489-4522 ara

Hakkında

Konak Belediyesi: Konak Belediyesi İzmir, Konak ilçesinde kurum, belediye. Konak Belediyesi, İzmir, Konak ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.konak.bel.tr

Konak Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • belediye

Konum

Bu bölümde Konak Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İNÖNÜ CADDESİ BAHÇELİEVLER KULALI HANCIHALİLOĞLU CAMİİ KARŞISINDAKİ KALDIRIMDAN YÜRÜMEK NERDEYSE İMKANSIZ,ESNAF SAĞ OLSUN KALDIIMDAN NEREDEYSE 2METRE DIŞARIDA HELE AKTARLAR,BÜTÜN GÜN ARABALARIN KALDIRDIĞI TOZ VE EGZOZ GAZI DİREK YİYECEK ÜRÜNLERİNİN ÜZERİNE SİNİYOR ,AÇIK VAZIYETTE SATIŞINA NEDEN MÜDAHALE ETMİYORSUNUZ.İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI HALE GELİYOR VE HASTALIKLAR FAZLALAŞIYOR,LÜTFEN GEREKLİ ÖNLEMİ ALMANIZI VE KALDIRIMDA İNSANLARIN RAHAT YÜREBİLECEĞİ HALE GETİRMENİZİ BEKLİYORUZ.


Sayın KONAK BELEDİYE BAŞKANIM 07.11.2014 Tarihinde gerçekleştirdiğiniz Çanakkale gezisinden çok memnun kaldım.Sizi bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum. Bu tür tarih ve kültür gezilerinizin devam etmesini diliyorum.Bana 1915 Çanakkale savaşını yerinde görme fırsatı verdiniz çok duygulandım.Size ve bu gezide emeği geçen bütün mesai arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.


GÜZELYALI 94 SOK. TOZDAN GEÇİLMİYOR.EVLERİMİZVE ARABALARIMIZ TOZ İÇİNDE KALDI. GELİP BAKMANIZI İSTİYORUM.İLĞİ BEKLİYORUZ.GÜZELYALIDA ESNAFLAR DÜKKANLARINDA SATIŞ YAPMIYORLAR BÜTÜN EŞYALARI DIŞARIDA.LÜTFEN TRETUVARLARI BOŞALTSINLAR YAYALARA GEÇECEK YER KALMADI GEREGİNİN YAPILMASINI SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.


137 sokak no 51hatay/izmir apartman catı katına ruhsatsız kacak kat yapılmıştır,gereğinin yapılmasını arz ederim.tarafıma konu ile ilgili bilgilendirilmesini istiyorum. saygılarımla