KOMTAŞ BİLGİ YÖNETİMİ DANIŞMANLIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Komtaş Bilgi Yönetimi Danışmanlık A.Ş. - Merkez

Beşiktaş, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Yıldız Posta Caddesi, Dedeman İş Hanı, No: 48, Kat: 10, D: 23, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-4730 ara

Hakkında

Komtaş Bilgi Yönetimi Danışmanlık A.Ş. - Merkez:

KOMTAŞ BİLGİ YÖNETİMİ DANIŞMANLIK VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Bilgi yönetimi metotlarının geliştirilmesi,ithali, ihracatı,danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ile elektronik büro makinelerinin özellikle her türlü bilgisayarın yazılım ve donanımının ve bunların tüketim malzeme ve yedek parçalarının ithali,pazarlanması ve ihracatı ile bilgisayar yazılım ve donanımlarının teknik bakım ve büro servis hizmetlerinin yapılması,bunların kiralanması ve danışmanlık hizmetlerinin yapılması ve 29.5.2002 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 252667 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Şubat 1989 tarihinde kuruldu. Komtaş Bilgi Yönetimi Danışmanlık A.Ş. - Merkez, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan veri yönetimi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.komtas.com

Komtaş Bi̇lgi̇ Yöneti̇mi̇ Danişmanlik A.Ş. - Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • veri yönetimi
  • bilişim
  • veri yönetimi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Komtaş Bi̇lgi̇ Yöneti̇mi̇ Danişmanlik A.Ş. - Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

HİÇ GÜZEL DEĞİL


KOMTAŞ Bilgi Yönetimi, çok dinamik bir yapıya sahip. Tanışmaktan memnuniyet duydum. Türk iş dünyasının hizmetine sundukları, çok önemli teknoloji uygulamalarını, genç ve dinamik kadrosuyla hızlı bir şekilde implemente ediyorlar.