Kom Tekstil ve Konfeksiyon Sanayii Anonim Şirketi

Kom Mayo Tekstil Ve Konfeksiyon A.Ş.

Bahçelievler, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Değirmenbahçe Caddesi, Kavak Sokak, No: 1, Çobançeşme Köyaltı Mevkii, Kom Mayo Genel Müdürlük, Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 503-8100 ara

Hakkında

Kom Mayo Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş.:

Kom Tekstil ve Konfeksiyon Sanayii Anonim Şirketi

Tekstil ürünlerinin, giyim eşyasının ve bunların üretiminde kullanılan ilk yarı mamul ve mamul maddelerin, makine, araç ve gereçlerin yapımı(imali ve ticareti). İştigal konusu ile ilgili makine, yedek parça, malzeme ve kimyevi maddeleri, komple tesisleri, kimya sanayii müstahzarlarını, elektrik malzemelerini, plastik malzemelerini, makine ve cihazları imal, ihraç ve ithalidir Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferağ etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 165948 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Kasım 1979 tarihinde kuruldu. Kom Mayo Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş., İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kom.com.tr

Kom Mayo Teksti̇l ve Konfeksi̇yon A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • tekstil
  • firma
  • şirket
  • iç giyim
  • genel müdürlük
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kom Mayo Teksti̇l ve Konfeksi̇yon A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

kom hatalı ürününü kabul etmiyor ürünün alt kısmı renkler birbirine girmiş üst kısmında bir şey yok yıkama hatası deyip geri gönderiyor altını ayrı üstünü ayrımı yıkadım


kagıthanede oturuyorum.bay bayan iç çamaşır üzerine çalışmak istiyorum ovorlokçuyum