Kolot Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kolot Tekstil A.Ş.

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hobyar Mh. Aşırefendi Cad. No: 33 Türkiye Han Kat: 3 Daire: 28, Sultanhamam Eminönü, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 528-1215 ara

Hakkında

Kolot Tekstil A.Ş.:

Kolot Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Tabii, suni ve sentetik elyaftan (pamuk, viskon, polyester yün, ipek, keten, orlon, jüt ve benzerlerinden)her nevi iplikler imal etmek, imal ettiği veya satın aldığı iplikleri olduğu gibi satmak veya ihraç etmek, ayrıca bunlardan her nevi bezler, kumaşlar, tergal ve tuhafiye eşyası, ambalaj malzemesi ve benzeri eşyayı dokumak veya örmek ve bu amacı gerçekleştirmek için gerekli iplik, boya, dokuma, terbiye ve örme tesislerini kurmak, kiralamak, kiraya vermek işletmek, Her türlü giyim eşyası, triko, konfeksiyon ve teferruatının alım ve satımı, imali, pazarlama ve satışı, ithali ve ihracı. Her türlü hisseli ve hissesiz arsa ve arazi ve diğer gayrimenkulleri satın alabilir ve satabilir, intifa irtifa ve sükna tapu cins tashihi kat irtifakı kat mülkiyeti ifraz ve tevhit yapabilir devir ve ferağ edebilr, ipotek, rehin ve kefalet ve diğer teminatları verebilir satabilir bunları çözebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 304339 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Kolot Tekstil A.Ş., İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kolottekstil.com

Kolot Teksti̇l A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • tekstil
  • şirket
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kolot Teksti̇l A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.