Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi

Koçtaş Ataşehir Brandium AVM

Ataşehir, İstanbul
Koçtaş Ataşehir Brandium AVM

1,399 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü, Brandium AVM, Dereboyu Sk. No:29, 34750 Ataşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 217-2600 ara

Hakkında

Koçtaş Ataşehir Brandium AVM:

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi

Her türlü; Ev tamir, ev bakım ve ev süsleme malzemeleri, Mobilya ve mobilya malzemeleri, Banyo ve mutfak mobilyaları ve sair ürünler, Beyaz ve kahverengi eşyalar ile küçük ev aletleri, Isıtma ve soğutma ekipmanları ve malzemeleri ve diğer mal ve hizmetlerin pazarlama dağıtım ve satışı Faaliyetleri için gereken makineleri, yedek parçaları ekipmanları, ham maddeleri ve yarı mamul malları satın alma veya kiralama yoluyla edinebilir, ithal edebilir veya başka yollarla edinebilir. Bunlarla sınırlı kalmaksızın ve fekat (i) motorlu araçlar, inşaat ekipmanları, elektronik cihazlar, makineler, aletler ve uçaklar gibi menkul mallar ve (ii) başka maddi menkul mallar ve gayrimenkul mallar da dahil her türlü malı iktisap edebilir, her türlü malı geretikçe ve gerektiği gibi kullanabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, satın alabilir satabilir, sahip olduğu menkul ve gayri menkul mallar üzerinde üçüncü şahısların malları üzerinde ipotek ve benzeri haklar tesis tescil ve fekk edebilir üçüncü şahısların malları üzerinde ipotek ve benzeri haklar tesis, tescil ve fekkedebilir ve bu menkul ve gayri menkul mallar üzerinde her türlü hakkı edinebilir ve kullanabilir Mahalli ve yabancı kredi verenlerden kısa, orta ve uzun vadeli krediler alabilir ve bu amaçla gerektiğinde kendi menkul malları ipotek edebilir veya başka mülkiyet kısıtlamaları tesis edebilir ve bu amaçla gereken teminatları verebilir. Gerek menkul gerek gayrimenkul mallar üzerinde her türlü ipotek ve teminatı kabul edebilir ve bunları kanunen gereken sicillerde tescil ettirebilir ve 10. 3. 2011 tarihinde tescil tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Çalışma Saatleri - Açılış/Kapanış (Pazartesi - Pazar): 10:00 - 22:00


İstanbul Ticaret Odası'na 857320 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Mart 2013 tarihinde kuruldu. Koçtaş Ataşehir Brandium AVM, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan yapı malzemeleri mağazası. Bu mekan toplam 1,399 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Yapı Malzemeleri Mağazası. Bu yapı malzemeleri mağazası için 1,399 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.koctas.com.tr

Koçtaş Ataşehi̇r Brandi̇um AVM'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Yapı Malzemeleri Mağazası
  • Ev Eşyaları Mağazası

Konum

Bu bölümde Koçtaş Ataşehi̇r Brandi̇um AVM'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.