Devlet Hastanesi

Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Derince, Kocaeli
Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi

45 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: İbnisina, SSK Hst., 41900 Derince/Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 317-8000 ara

Hakkında

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kocaeli, Derince ilçesinde hastane. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli, Derince ilçesinde yer alan devlet hastanesi. Bu mekan toplam 45 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: derinceeah.saglik.gov.tr

Kocaeli̇ Deri̇nce Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Kocaeli̇ Deri̇nce Eği̇ti̇m ve Araştirma Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

derınce arastırma hastahanesı gercekden 5 yıldızlı otel babam hala su an yogun bakımda yatmakda gosterılen ılgı alaka guleryuz her sey cok ıyı burada tesekkur etmek ıstedıgım dr larımız var.genel cerrah bolmundekı sn:doç.dr tahır oruc,sn:op.dr emel canbay,op.dr selım yıgıt yıldız,op.dr.hamdı taner turgut:op.dr.mehmet ozyıldız :op dr.savas hıdır beyaz op dr :alı cıftcı op dr:faruk gulumser dr:zehra boyacıoglu :ve genel cerrah servısındekı butun hemsırelere.personele, ayrıca yogum bakım unıtesındekı doktor ve hemsırelerımıze sonsuz tesekkurler . basarılarınızın devamını dılerız.