T.C. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

İzmit, Kocaeli

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Karabaş Mh. Salim Dervişoğlu Caddesi, No: 80, Belediye Başkanlığı Binası, Pk: 41040, İzmit, Kocaeli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (262) 318-1001 ara

Hakkında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli, İzmit ilçesinde büyükşehir belediyesi, belediye, kurum, büyükşehir belediyesi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli, İzmit ilçesinde yer alan büyükşehir belediyesi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kocaeli.bel.tr

Kocaeli̇ Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büyükşehir belediyesi
  • belediye
  • kurum
  • büyükşehir belediyesi

Konum

Bu bölümde Kocaeli̇ Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kocaeli'yi bu günkü güzel günlerine kavuşturan belediye başkanı İbrahim Bey'dir. Kocaeli yıkılmaya yüz tutmuş, harebeyi andıran eski bir yapı gibi ayakta durmaya çalışıyordu. İbrahim Karaosmanoğlu geldi ve bir güzel onarıp restorasyonunu yaptı. Bu güzel şehri meydana gelmesinde liderlik etti. Şüğhesiz O'nun dışında burada emeği olan pek çok çalışan mevcut. Onlara da şükran etmekte fayda var. Fakat ben deniz bir Kocaeli'li birisi değilim. Ara sıra ziyaret etmem nedeniyle 15 yıl önceki vaziyetinide bilirim şu ana kadarki her bir senesinide. Eski belediye reisinin yapmadığı belki de hayal dahi edemeyeceği hizmetleri gördü kocaeli. Burada partilerin hiç bir önemi yok. Önemli olan belediye başkanının vizyonu yani ufuğu görebilmesi ve ilerleyebilmesi. İbrahim bey bunu yapıyor ve başarılı oluyor. Kocaeli Belediyesinin meşhur bir sloganı vardı. Çok hoşuma gitmişti. Önceki dönemlere de atıfta bulunan: "Çalışınca Oluyor". Zihni yapısında mevcut iktidara karşı mualif görünenler ve bir de ebedi mualif enterasan tipler eleştirmeye devam ederler. Fakat insan gördüğüne ve yaşadığınamı not versin yoksa bu tip insanların yaptığı lüzumsuz eleştirileremi. Esenlikler.