orman ürünleri

KMS Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Keresteciler Sitesi, İşgören Sokak, No: 18, Demirkapı, Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 567-1116 ara

Hakkında

KMS Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri:

Kms Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri İnşaat San. ve Tic. Ltd.

Mobilya ve dekorasyon malzemeleri ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri yatak odaları yemek odaları koltuk masa ve sandalye kaplama levhalar yonga levha ürünleri laminant kaplama plakalar ve her türlü mobilya imalatı ile alımı satımı pazarlaması ithalatı ve ihracatını yapmak Kamu ve özelkesimin gerek ihale yolu ile gerekse davet şeklinde yapacakları tüm çağrılara katılmak ve bu çağrılar neticesinde açacağı her türlü gayrimenkul (bina, tesis, arsa, arazi vs. ) satış ihalelerine katılmak, fiyat teklifleri vermek, pazarlık usulü satışlara iştirak etmek, ihale neticesinde şirket uhdeinde kalan gayrimenkuller üzerinde; ifraz, tevhit, parselasyon kat irtifakı, gibi işlemleri yapmak, almak, 3. şahıslara devretmek, kiraya vermek, kısmen veya tamamen satmak Şirket kararı ile maksat ve konusunun gerçekleşmesi için menkul ve gayrimenkul mallar iktisap edebilir, iktisap ettiği menkul ve gayrimenkulleri devir ve ferağ edebilir. Bunlar üzerinde rehin ipotek ve başlıca ayni hakları tesis edebilir, bunları kısmen ya da tamamen başkalarına kiraya verebilir devir veya temlik edebilir ve 11. 2. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 399577 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. KMS Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan orman ürünleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kms-orm.com.tr

Kms Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • orman ürünleri
  • firma
  • orman ürünleri
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kms Kurumahmutoğlu Orman Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.