Klas Enerji Endüstri ve Kablo San. Tic. Ltd. Şirketi

Klas Enerji Endüstri Ve Kablo

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: PERPA Tic. Merkezi No: 209 A Blok Kat: 5 Halil Rıfat Paşa Mh. Okmeydanı Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 210-4485 ara

Hakkında

Klas Enerji Endüstri ve Kablo:

Klas Enerji Endüstri ve Kablo San. Tic. Ltd. Şirketi

Elektrikli elekrtriksiz elektronik makine dayanıklı tüketim eşyaları ile araç ve gereçleri elektrik malzemeleri cihazları teçhizat ve aksamının elektrik kabloları elektrik araç ve gereçleri, orta ve yüksek gerilimli elektrik malzemeleri telleri, kabloları, iletkenleri, soğutucu, ısıtıcı cihazları, aletler, her tip cins ve takatteki elektrik saatleri ve sayaçları, konut ve işyeri inşaatlarında kullanılan elektrikle ilgili tesisat araç ve gereçleri Şirket amacını gerçekleştirebilmek için konusuna giren ticari ve sınai yatırımlarda bulunarak gerekli olan makine ve tesisleri gayrimenkulleri iktisap edebilir tasarrufta bulunabilir devir ve ferağ edebilir kiraya verip kiralayabilir satış mağazaları fabrika depo ve benzeri tesisler inşa edebilir bu gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa ifraz tevhid kat mülkiyeti kat irtifakı alım satım işleri yapabilir, Şirket amacını gerçekleştirebilmek için borç ve alacaklarının temini açısından aracılık yapmamak kaydıyla ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir alabilir marka ihtira beratı know how ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap devir ve ferağ edebilir lisans anlaşmaları yapabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 521206 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Nisan 2004 tarihinde kuruldu. Klas Enerji Endüstri ve Kablo, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan elektrik malzemeleri.

Soru & Cevap:

Klas Enerji̇ Endüstri̇ ve Kablo'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Klas Enerji̇ Endüstri̇ ve Kablo'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.