T.C. Kırıkkale Üniversitesi

Kirikkale Üniversitesi

Merkez, Kırıkkale
Kirikkale Üniversitesi

İletişim bilgileri

Adres: 71000 Ahili/Kırıkkale Merkez/Kırıkkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (318) 357-4242 ara

Hakkında

Kirikkale Üniversitesi: Kırıkkale'de 3 Temmuz 1992 tarihinde kurulan Kırıkkale Üniversitesi, kuruluş kanununa göre Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Veteriner Fakülteleri; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Ankara Üniversitesi'nden devir alınan ve faal durumdaki tek birim olan Kırıkkale Meslek Yüksekokul'undan oluşmuştur. Üniversitenin merkez kampüsünün içinde Kırıkkale Meslek Yüksekokulu'da bulunmaktadır. Ankara ili dışındaki Ankara'ya en yakın üniversitedir. Kirikkale Üniversitesi, Kırıkkale, Merkez ilçesinde yer alan okul.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kku.edu.tr

Ki̇ri̇kkale Üni̇versi̇tesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Ki̇ri̇kkale Üni̇versi̇tesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

05079700112 tum ogrencilerimize basarilar ben basarili kiz ogrencilemize burs vermek istiyorum


Merhaba hocam ben azerbaycanda ariyorum sizi.hocam sizin universitede okumak isdiyorum ben nasil okuya bilirim?yaniki ogrenci olmak isdiyorum (bakalavr.)Ben hangi evretlerimi size gondermem lazim?hocam benim maksadim iyi tahsil alamk ve oradanda yukselmek isdoyorum.allahin iziniyle.ben bilmek isdiyorum.fakultelerin fiyati ne kadar?cok rica ediyorum.bana yardimci olun geliyim.