Kırgızistan Cumhuriyet İstanbul Başkonsolosluğu

Kırgızistan Başkonsolosluğu

Beyoğlu, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Lamartin Caddesi, No: 7, Taksim, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 235-6767 ara

Hakkında

Kırgızistan Başkonsolosluğu: Kırgızistan Başkonsolosluğu İstanbul, Beyoğlu ilçesinde başkonsolosluk, sanat galerisi. Kırgızistan Başkonsolosluğu, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan başkonsolosluk. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.kgembassy.org.tr

Kirgizi̇stan Başkonsolosluğu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • başkonsolosluk
  • sanat galerisi

Konum

Bu bölümde Kirgizi̇stan Başkonsolosluğu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Iyi Gunler 2 bucuk ay gectikten sonra istanbul Ataturk Havalimanindan Kirgizstana Yolcu idim Polisler vize cezasi odeyeceksin dediler genelde 3 aya kadar gezmeye hakkimiz var !Sonra dedilerki 3 ay once girdigim zaman 3 ay( Yani (90 gun ederse) Ben 91 gunde cikis yaptim bu nedenedenle daha sonra girdigimde oturma izni alacaksin diye elime kagid verdiler. Ve gelince patrona soyledim ama oturma izni yapmadi!Turk patron Vatandaslari kendileri Oturma izni yapmadiysa bizde ne suc var !
Ve Donus biletimi de onceden almistim !
Ve 29 aralik 2014 yilinda ucagim vardi onu da 31 aralik 2014 yilin ertelettik .Ama Oturma izni almadigim icin Vize cezasi olarak 533 tl yada 230 dollar kimseden bulamadik cunku tum maasima gidis donus biltimi almistim .
Bir Arkadasim gelince donus biletle gelirsen Havalimanda sahsen kendin Odersen kabul ederler dedi ve bes yillik Deporteyi kaldirabilirler dedi yoksa baskasi tarafindan pasport fotokopiyle kabul etmezler dedi!
Eger bu dediklerimden Gelince odemem ve deporte kalkmasi dogruyusya .Lutfen Cevabini verin !
Cook Minnetar Olacagim !
Herkesten Allah Razi Olsun !
Kolay Gelsin !


kırgız vatandaş için Gürcistana vıze lyazım mı