Üsküdar Belediyesi

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi

Üsküdar, İstanbul

7 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Kirazlıtepe Mh. Fıstıklı Bayır Sokak, No: 70, Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 422-0670 ara

Hakkında

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi: Kirazlıtepe Yaşam Merkezi, Semt Kültür Merkezi, Semt Etüt Merkezi ile Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bünyesinde barındırıyor. 800 kişilik çok amaçlı salon, erkekler ve kadınlar için iki ayrı yüzme havuzu ve fitness salonları, 7 adet derslik ile 3 adet el sanatları satış mağazasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nde, 30 araçlık kapalı otopark dışında 150 m2 restaurant ve 365 m2 Boğaz manzaralı teras da yer alıyor olacak. Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan lokanta. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ki̇razlitepe Boğazi̇çi̇ Yaşam Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • lokanta
  • tesis
  • sosyal tesisler
  • restaurant
  • cafe
  • restoran
  • lokanta

Konum

Bu bölümde Ki̇razlitepe Boğazi̇çi̇ Yaşam Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Gidilmeye değer.Manzara,yemek kalitesi,servis hizmeti ve fiyat olarak gayet iyi bence...


Ben oranin uyesiydim zaten ama benim kaydim silindimi onu bilmek istiyorum alt tarafa yazdigim gmailla bir yanit atarsaniz sevinirim

Saygilarimla
Ahmet Batuhan CIndIk
[email protected]


Havuza katılmak için hangi talilleri yapmak gerekir


Havuza katılmak için hangi talilleri yapmak gerekir


BU SİTEDE EMEGİ GEÇEN BUTUN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİR KİRAZLI TEPELİ OLARAK SAYIN ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN BEYDEN BİR RİCAMIZ VAR ÇALIŞAN ANNELER ADINA KİRAZLI TEPEDEN GELİŞMEYEN BİŞİ VAR BİR KREŞ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EVLERDE DEGİLDE ÇOCUKLARIMIZIN BİR ŞEY ÖGRENEBİLECEGİ ÇALIŞMA SAATLERİ 07:00: VE 19:30 BİR KREŞ AÇARSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ BİR ŞALPAZARLI OLARAK SİZİN DE BİR KİRAZLI TEPELİ OLARAK BU İSTEGİNMİZİ YERİNE GETİRCEGİNİZDEN EMİNİZ SAYGILARIMLA


yüzme kursu ücretlimi kirazlı tepe nerede


Özellikle gece yemek yenilebilecek güzel ve ucuz bir mekan. Üsküdar belediyesi tarafından işletiliyor e haliyle alkolsüz bir yer. Ama teras katında yenilecek bir yemek bir büyük devirecek güzel manzarasıyla övgüyü hak ediyor.