Kiptaş İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kiptaş Genel Müdürlük

Zeytinburnu, İstanbul
Kiptaş Genel Müdürlük

372 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Seyitnizam, Gümüşsuyu Davutpaşa Cd. No:17 D:1, 34015 Zeytinburnu/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 414-9898 ara

Hakkında

Kiptaş Genel Müdürlük:

Kiptaş İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Her türlü şehir planlaması, avan projeleri, her ölçekte imar planları, master plan proğramı fizibilite yapımı, danışmanlık, etüd, araştırma, plan, projeler yapmak ve 19. 10. 2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 231873 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Kiptaş Genel Müdürlük, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan konut İnşaat. Bu mekan toplam 372 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Konut İnşaat. Bu konut İnşaat için 372 kişi oy kullandı ve ortalama 4 puan aldı.

Web site adresi: kiptas.istanbul

Ki̇ptaş Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Konut İnşaat

Konum

Bu bölümde Ki̇ptaş Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bizler Esenyurt KİPTŞA 4 VE 5.de ikamet eden sakinleriz 3 aydır mevcut olan 142K AVCILAR METROBÜS hattımız yolcu azgınlığından kaldırılarak tüm KİPTAŞ oturanları ve çevre sakinlerini mağdur ettiler.Siz KİPTAŞ yetkilileri olarak buraya konulan konut sakinlerinin ulaşım sorunlarının biran evvel mağduriyetin giderilmesini talep etmekteyiz.


istanbul -silivri 1. etap A.12 D.10 oturuyorum. 2010 yılında gönderdiğim faksta sıkıntılarımı diler getirdim. buna istinaden banyo ve küçük lavaboda fayanslar patladı. bununla beraber. arıza olan bülümde bulunan portmanto deforme ve kabarmalar meydana geldi. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla. kemal ergen 07-07-2014


Kiptaş sitelerine , müdür ve yönetim kadrosu merkez tarafından mı eğer öyleyse bizim siteye (kkiptaş Kayabaşı konutları) bir müdür geldi sitede (her zaman olduğu gibi) arac park sayısı yetersizdi bu beyefendi bu soruna dahiyana ! bir çözüm buldu ! yayaların yani çocuklarımızın onu kullanarak gidip geldiği kaldırımi araba otoparkı yaptı ! şimdi yolun ortasından gidip geliyoruz yani arabalar huzura kavuştu ! biz huzursuz olduk bunun icin sizlerin diyeceğiz bir şey olurmu acaba merak ediyorum .


sayın kiptaş genel müdüm= ben (karaman karagöz) kiptaş konutlarından bir konut almak istiyorum. sizlerden alım için yardım yardım ve bilgi rica ediyorum. saygılar.