Kimsan Kimyevi Maddeler San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kimsan Kimyevi Maddeler

Esenyurt, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Akçaburgaz Mh. Alkop Alüminyum San. Sit. 1592 Sk. A8 Blk. No: 5 Daire: 6, Kıraç, Esenyurt, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 858-0306 ara

Hakkında

Kimsan Kimyevi Maddeler:

Kimsan Kimyevi Maddeler San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kimyeni ham ve mamül maddelerin imali, alım, satımı, pazarlaması. Bilcümle gayrimenkuller üzerinde bina inşa edebilir ettirebilir kurulmuş tesisleri binaları alabilir yahut kiralayabilir bunları devir veya ferağ edebilir ayrıca gayrimenkuller üzerinde intifa irtifak vesair haklar ile medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarruf işlemler yapabilir gene bunlar üzerinde mükellefiyetli veya mükellefiyetsiz tasarruf larda bulunabilir. Şirket konusu ile ilgili olarak hak ve alacaklarının tahsili için ayni ve şahsi her çeşit teminat alabilir verebi lir bunlarla ilgili olarak tapuda tescil ve terkin talebinde bulunabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 479699 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Temmuz 2002 tarihinde kuruldu. Kimsan Kimyevi Maddeler, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan kimyasal ürünler.

Soru & Cevap:

Ki̇msan Ki̇myevi̇ Maddeler'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kimyasal ürünler
  • firma
  • ito üyesi