Keten Tekstil Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi

Keten Tekstil Fantazı İplik

Beylikdüzü, İstanbul
Keten Tekstil Fantazı İplik

13 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Haramidere Beysan Sanayi Sitesi, Birlik Cd. No:30, Beylikdüzü Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 422-0625 ara

Hakkında

Keten Tekstil Fantazı İplik:

Keten Tekstil Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi

Her türlü taşınır ve taşınmaz malları ve bunlara ilişkin her türlü hakları edinmek, kiralamak, kiraya vermek, tapuya şerh verdirmek, gereğinde satın almak ve satmak, başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirketin yararına her türlü rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek haklarına sahiptir. Şirket maliki bulunduğu menkul ve gayrimenkul malları gerektiğinde satabilir kiraya verebilir rehin altına alabilir ipotek koyabilir. Şirket gayesiyle ilgili olarak borçlarını ve alacaklarını temin için rehin ve kefalet vermek ve almak rehinleri fek ve tadil etmek. Şirketin gayesine ulaşabilmesi için lüzumlu makine tesis atölye ile gayrimenkulleri iktisap etmek satın almak satmak devir ve ferağ vermek kiraya vermek kiralamak gayrimenkuller üzerinde irtifa intifa sükna gayri menkul müeklefiyetleri kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap etmek devretmek ve vermek fabrika ve idare binaları inşa etmek. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü taşınır veya taşınmaz mal iktisap edebilir satabilir kiraya verebilir. Şirket sahibi bulunduğu taşınmazlar üzerinde gerek kendisinin gerekse üçüncü kişilerin borçları için gerçek ve tüzel kişiler lehine ve ipotek tesis edebilir bu ipotekleri fek edebilir. Şirketin gayrimenkul ve menkullerini ipotek eder fek edebilir ve 11. 6. 2012 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 305162 sicil no ile kayıtlı firma, 28 Ekim 1993 tarihinde kuruldu. Keten Tekstil Fantazı İplik, İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan İplikçi. Bu mekan toplam 13 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ketentekstil.com.tr

Keten Teksti̇l Fantazi İpli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İplikçi

Konum

Bu bölümde Keten Teksti̇l Fantazi İpli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.