Keşif Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Keşif Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Rıhtım Cad. No: 15 Karaköy Polis Karakolu Yanı C Blok K.Karamustafapaşa Mh. Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 293-9415 ara

Hakkında

Keşif Elektrik San. Tic. Ltd. Şti.:

Keşif Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Faaliyetleri için lüzumlu izin imtiyaz ruhsatname knowhow ve patentleri alabilir marka tescil ettirebiliriz. . . Faaliyet konuları ile ilgili olarak her türlü menkul mallara ve gayrimenkul mallara tasarruf edebilir, gerektiğinde bunları satın alabilir, satabilir, terhin ya da ipotek edebilir, kira ve leasing akitleri yapabilir, irtifak hakları ve her türlü aynı hakkı tesis ve terkin edebilir, faaliyet konuları ile ilgili tüm ticari muameleleri ifa ve ikmal edebilir, imalat veya satış maksadı ile atölye, fabrika ve işyerleri tesis edebilir faaliyet konuları ile sınırlı olmak üzere her türlü ticari sınai ve mali işlyemlerde bulunabilir resmi ve ferdi taahhütlere ihalelere girebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 412675 sicil no ile kayıtlı firma, 15 Ocak 1999 tarihinde kuruldu. Keşif Elektrik San. Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan elektronik araçlar satışı.

Soru & Cevap:

Keşi̇f Elektri̇k San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik araçlar satışı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Keşi̇f Elektri̇k San. Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.