Türk restoranı

Kervansaray Mangalbaşı

Esenyurt, İstanbul
Kervansaray Mangalbaşı

196 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Yenikent, Dogan arasli cad, 679. Sk. 3/A, 34510 Esenyurt Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 620-1545 ara

Hakkında

Kervansaray Mangalbaşı:

Kalite ve temizlikten ödün vermeden, işletme anlayışımıza her gün bir yenisini ekleyerek daima müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak yüzümüz ak sizlerin karşısında olduk. Şimdi sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve rahatınızı arttırmak için, yepyeni mekanımızda en güzel lezzetlerin tadını gelin birlikte çıkaralım.

Kervansaray Mangalbaşı

Tadına doyamayacağınız nefis et yemekleri... Kervansaray Mangalbaşı bol çeşitli menüsü, güleryüzlü hizmeti ile ister ailenizle ister dostlarınızla her zaman zevkle yemek yiyebileceğiniz nezih ve otantik bir mekan...

Kervansaray Mangalbaşı

Lokantacılık sektöründe bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Kervansaray Mangalbaşı olarak, yemeklerimize özen ve itina göstermekle beraber, sizlere bu hizmeti sunarken kalite temizlik ve gıda güvenliğini kendimize ilke edindik.

Kervansaray Mangalbaşı

Ulaşımı kolay, çocuklarınız ve aileniz için son derece rahat bir mekan... Kesenize ve gönlünüze hitab eden tek adres; Kervansaray Mangalbaşı...

Kervansaray Mangalbaşı, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan türk restoranı. Bu mekan toplam 196 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Türk restoranı. Bu türk restoranı için 196 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Kervansaray Mangalbaşi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Kervansaray Mangalbaşi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.