Kerim Tahsildaroğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Kerim Tahsildaroğlu Gıda Sanayi A.Ş.

Bayrampaşa, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kocatepe Mh. Mega Center C-4 Blok, No: 63 / 68, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 640-0367 ara

Hakkında

Kerim Tahsildaroğlu Gıda Sanayi A.Ş.:

Kerim Tahsildaroğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi süt, peynir, süttozu, yağ ve benzeri tüm gıda maddelerinin imalatını, alım-satımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü menkul ve gayrimenkul haklar iktisap etmek, işletmek, kiralamak kiraya vermek, inşa etmek, almak ve satmak, bunlar üzerinde intifa, irtifak, sükna kat mülkiyeti, kat irtifa kı tesis etmek, her türlü gayrimenkul mükellefiyetlerini iktisap etmek, kira sözleşmeleri akdetmek, gerektiğinde bunları tapuya tescil ettirmek, başkalarına ait gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek, konmuş bulunan ipotekleri fekketmek şirket menkul ve gayrimenkulle rini rehin veya ipotek etmek ve 15. 10. 1992 tarihinde tescil edilen Anonim Şti esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 92482 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Haziran 1966 tarihinde kuruldu. Kerim Tahsildaroğlu Gıda Sanayi A.Ş., İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tahsildaroglu.com.tr

Keri̇m Tahsi̇ldaroğlu Gida Sanayi̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • gıda
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Keri̇m Tahsi̇ldaroğlu Gida Sanayi̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.