Eğitim Merkezi

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Kepez, Antalya
Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

65 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Barış, Barış Mahallesi Sakarya Bulvarı, Yeni Hükümet Konağı 65/A D:3.Kat, 07080 Kepez/Antalya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (242) 326-3464 ara

Hakkında

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Antalya, Kepez ilçesinde kurum, milli eğitim müdürlüğü, , ilçe milli eğitim müdürlüğü. Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya, Kepez ilçesinde yer alan eğitim merkezi. Bu mekan toplam 65 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: kepez.meb.gov.tr

Kepez İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Kepez İlçe Mi̇lli̇ Eği̇ti̇m Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhabalar,
Benim cocuğum Hüseyin Avni Çöllü İlköğretim okulunda 4.sınıf öğrencisidir.benim merak ettiğim konu şudur:Srkadaşlarımız cocukları Dedeman IÖO ve Mustafa Adıyamanda öğrencidir.2.dönemden beri bu okullara süt dağıtılmaktadır.Aramızda 100-200 mt bir mesafe olmasına rağmen onlara veriliyorda bizlere niye verilmiyor Bu fark neden ihaleler faklı farklı mı anlayamadım nedir bu ayrımcılık...Ayrıca bu okullarda cocuklar dönem başından beri deneme sınavlarına giriyorlar ama biz sadece 1 kere girdik bu neden kaynaklanıyor sebep yönetim mi yoksa başka bir neden mi lütfen bana izah edin nedir neden...Ben çok merak ediyorum bizim okul bu sınav konularında çok duyarsız 2 okula yapılıyor bize yapılmıyor yoksa bize yapılmamasının bir nedeni mi var .ben bir veli olarak bu konudan çok rahatsızım nedir neden ? Bu konuda beni aydınlatmanızı rica ediyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla
Şirin Bostancı
05386119155
Not: Bu konuda hiçbir şekilde adımın geçmesini istemiyorum.Amacım şikayet değil sadece bilgi amaçlıdır bilinmesini isterim
Mail adresim aktif değildir.


Cok kötü bir yönetim sekliniz var .okulumuza müfettis gönderdiniz ama hic bir ise yaramadı.keske gelip sınıfların durumuna bi baksalardi .siz sicak odanizda otururken ayten cagiran daki ögrenciler soguktan uyustular biz boyle bi yonetimi hak etmiyoruz .sınıfımızin cami kırık ve kışın cogunu bu snfta gecirdik.sesimizi duyacagnzı sanmyoruz ama sansımzı deniyelim dedik


ilgilerinden dolayı teşekkürler