Keleşler Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi

Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş.

Bayrampaşa, İstanbul
Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş.

385 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Muratpaşa, Keleşler İstanbul, Uluyol Cd. No : 25/A, 34035 Bayrampaşa/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 417-3915 ara

Hakkında

Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş.:

Keleşler Motorlu Araçlar Ticaret Anonim Şirketi

Bilumum kara nakil vasıtaları alım ve satım işi, kiralanması, kiraya verilmesi, bilumum kara nakil vasıtalarının yedek parça, alet, edevat, lastik ve aksesuarlarının imali, alımı, satımı işi Şirket amacı ve uğraş konuları ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve hakları iktisap eder işletir kiraya verir kiralar satar şirkete veya başkalarına ait her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve haklar üzerinde şirket borçlarının teminatı olarak bilumum gerçek ve tüzel kişiler lehine ipotek rehin işletme rehni tesis ve tescil eder fekkeder şirkete ait menkul ve gayrimenkul mal ve haklar üzerinde üçüncü kişilerin borçlarının teminatı olarak ipotek r ehin ve işletme rehni tesis ve tescil eder fekkeder ve 27. 10. 1999 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 201070 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Mart 1984 tarihinde kuruldu. Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş., İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan ford bayii. Bu mekan toplam 385 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Ford Bayii. Bu ford bayii için 385 kişi oy kullandı ve ortalama 4.1 puan aldı.

Web site adresi: www.ford.com.tr

Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Ford Bayii
  • Oto Galeri
  • Motorlu Taşıt Satıcısı

Konum

Bu bölümde Keleşler Motorlu Araçlar A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.