ortaokul

Kazanbey İlköğretim Okulu

Patnos, Ağrı

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Kazanbey İöo, Kazanbey Köyü, Patnos, Ağrı Haritayol tarifi

Telefon: +90 (472) 624-5297 ara

Hakkında

Kazanbey İlköğretim Okulu: Kazanbey İlköğretim Okulu Ağrı, Patnos ilçesinde ortaokul, okul, ilkokul, devlet okulu, ilköğretim okulu, ortaokul. Kazanbey İlköğretim Okulu, Ağrı, Patnos ilçesinde yer alan ortaokul. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kazanbey İlköğreti̇m Okulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ortaokul
  • okul
  • ilkokul
  • devlet okulu
  • ilköğretim okulu
  • ortaokul

Konum

Bu bölümde Kazanbey İlköğreti̇m Okulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Ben İzmir Narlıdere Huzur evinde eşimle birlikte yaşamını sürdüren Orhan Birsen. burada bizimle bereber yaşamakta olan arkadaşlarımızdan emekli tarih öğretmeni Ayten Sevim Hürriyet Gazetesi
Güzin Abla Köşesinde 3- Aralık- 2014 günü Ağrı'dan bir öğretmenin çığlığı yazısınıdan çok etkilenerek
çevresi ile paylaşınca okulunuzun 1-B sınıfınıdaki 33 öğrenciye yeteceğini düşündüğü miktarda kalem defter silgi boya vb malzemeyi 5- Aralık- 2014 günü Naide Bekiroğlu / Kazanbey İlkokulu 1-B Sınıfı
Ağrı -Patnos adresine gönderdik. Gönderici adı Can Digital olarak olabilir, malzemeler oradan temin edildi ve kargoya onlar verdi, Şu ana kadar elinize ulaştımı bilemiyorum, aldığınız zaman bizimle iletişim kuracağınız telefon ve e mail adresi gönderdiğimiz paket içinde var,alınca bizimle iletişim kurarsanız çok seviniriz.
Çalışmanızda başarılar sağlıklı bir yaşam ve herşeyin gönlünüzce olmasını dileriz.
İletişim : 1- Ayten Sevim 0533 7151178
2- Nurten Birsen 0530 5605057
3- Orhan Birsen 0532 5815294
1- a mail : 1- [email protected] 2- [email protected]