Kazakistan Cumhuriyeti Büyükelçiliği

Kazakistan Büyükelçiliği

Çankaya, Ankara

5 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Oran Mh. Kılıç Ali Sokak, No: 6, Oran Sitesi, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 491-9100 ara

Hakkında

Kazakistan Büyükelçiliği: Kazakistan Büyükelçiliği Ankara, Çankaya ilçesinde başkonsolosluk, konsolosluk, büyükelçilik, başkonsolosluk. Kazakistan Büyükelçiliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan başkonsolosluk. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.mfa.kz

Kazaki̇stan Büyükelçi̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • başkonsolosluk
  • konsolosluk
  • büyükelçilik
  • başkonsolosluk

Konum

Bu bölümde Kazaki̇stan Büyükelçi̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

..Cer Modern de ki geçen hafta yaptığınız etkinliğiniz muhteşemdi. nice güzel milli günler ve bayramlar geçirmeniz dileklerimle. sevgiler.
Şenay ERYILMAZ. TEL...0 532 481 18 13 - 0 531 354 51 39


Merhaba. Ben İstanbul danyaziyorum. Benim sikayetim konsolosluk larin yeterince acik olmama si! Günde 3.5 saat calisiyosunuz ayipdir! Bu insanlar yardim alamiyor! Telefonlara dahi bakilmiyor! Bu isin sonu cumhurbaskanligina varacak haberiniz olsun!!!


selamun aleyküm ben abdurrahman sahin benim babam 4 aydır kazakistanda calışıyor bu calışma süresi içersinde parasını alamadıgını bildirerek bize hiç para göndermemiştir aynı zaman da bu süre içinde annem trafik kazası gecirmiş olup babama bilgi verdigimizde kendisi gelmek istedi fakat hemen hemen 1 aya yakın pasaport işlemlerinin yapılmadıgını ve pasaportun bir ara kayıp oldugunu bize bildirdi şimdi ise pasaportun bulundugunu ama parasını alamadıgı içingelemedigini söylemektedir şirketin ismi irmira diye bize söyledi bizde bu durumu size bildirmek istedik
gereginin yapılmasını arz edderiz
babamın adı hüseyin
soyadı şahin


azim güngör
23 ağustos 2011
davetiyemle vize başvurusu yapcam
saygılarımla


Sayın yetkililer
Uzun süre çalıştıgım kazakistandan misafir arkadaşlarım ankara da bana misafir olacaklar bunları evimde misafir etmek isdiyorum ancak bu misafirler vizesiz Türkiyede ne kadar kalabilirler ve gelince polis vs yapılacak bir işlem varmı kazakistanda registrasyon da oldugu gibi bu konularda bilgi verirseniz sevinirim
En derin saygılarımla
Yusuf Bolakar
[email protected]
0 532 650 69 84