askeri hastane

Kasımpaşa Asker Hastanesi

Beyoğlu, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Beyoğlu, Bahriye Hastanesi Ykş. , Kadımehmet, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 238-7900 ara

Hakkında

Kasımpaşa Asker Hastanesi: Kasımpaşa Asker Hastanesi İstanbul, Beyoğlu ilçesinde askeri hastane, hastane. Kasımpaşa Asker Hastanesi, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan askeri hastane. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Kasimpaşa Asker Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • askeri hastane
  • hastane

Konum

Bu bölümde Kasimpaşa Asker Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben vildan küçük 16 06 2014 te kasımpasa asker hastanesinda diz protez ameliyatı oldum su an oldukca iyiyim ameliyatımı yapan doktorlarım - ersin tasatan- bülent karslıoglu ve beni güldüren ve cok moral veren doktuma -ismini hatırlayamadm-cok cok cok tesekkür ederim hemsire hanımlar temizlikciler bir kere beni kırmadılar allah sizlerden razı olsun herkese tavsiye ederim


Hayırlı günler.

Ben 1967 Haziran(25) Ayı1969 ile 27 Mart arası Kasımpaşa Deniz Hastanesinde er olarak görev yaptım. 10,5 ay Personel Şubede, 10,5 ay da Dahiliye Polikliniğinde görev yaptım.
Değişik zamanlarda hastane rüyalarıma girmektedir. Tabi durumu bilmediğimden bu yazıyı yazma lüzumu hissettim. Acaba bir gün gezme imkanım olur mu diye merak içindeyim. eğer gezme imkanı verilirse rüyalarımı gerçekleştirmiş olacağım.
Konu ile ilgili bilgi verilmesini arz eder, saygılar sunarım. Mustafa Erkaya. TEKİRDAĞ.


meraba yeni bosnadan nasıl gidebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim


bu hastanenin tarihçesi yokmu ablam bu hastanede staj yaptı ve staj raporunda yazması gerekiyor ama hiç bir yerde bulamadık