Kasapoğlu Süt Mamülleri Gıda Sanayi Limited Şirketi

Kasapoğlu Süt Mamülleri Gıda Sanayi Limited Şirketi

Sultangazi, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Eski Edirne Asfaltı Cad. No: 125 Malkoçoğlu Mh. Gaziosmanpaşa, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 594-7621 ara

Hakkında

Kasapoğlu Süt Mamülleri Gıda Sanayi Limited Şirketi:

Kasapoğlu Süt Mamülleri Gıda Sanayi Limited Şirketi

Yoğurt, kaymak ve süt mamulleri imalatı, alım, satımı, ihracatı, ithalatı. Mümessillikler, acentalıklar açabilir. Konusuyla ilgili ihalelere girebilir, taahhüt ettiği işleri ihaleye çıkartabilir. Amacına uygun düşecek kuruluşlar, şirketler kurabilir, mevcut şirketlere katılabilir. Gayrimenkul satın alabilir, inşaa edebilir, devir, ferağ edebilir, kiraya verebilir, ihtiyacı olanları kiralıyabilir. Amacına ulaşabilmek için markalar, patentler, ihtira beratları lisans ve teknil yardım gibi gayri maddi fikri ve sınayi haklar alabilir, ihdas edebilir ve bu hakları devredebilir. İktisadi amaç ve konusunun gerektirdiği her türlü mali, ticari, sınai iş ve taahhütlere, muamelelere girişebilir, krediler temin ve her türlü hakları iktisap edebilir, borçlara mülzem olabilir ve bunlar için gerekli her türlü kanuni ve hukuki işlemleri yapabilir.
İstanbul Ticaret Odası'na 282029 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Ocak 1992 tarihinde kuruldu. Kasapoğlu Süt Mamülleri Gıda Sanayi Limited Şirketi, İstanbul, Sultangazi ilçesinde yer alan süt ve süt ürünleri.

Soru & Cevap:

Kasapoğlu Süt Mamülleri̇ Gida Sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • süt ve süt ürünleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Kasapoğlu Süt Mamülleri̇ Gida Sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.